Turgut Özal Mahallesi'nde kurşun yağmuru!

Malatya’da cadde ortasında kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutulan şahıs yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Yeşilyurt ilçesi Turgut Özal Mahallesi Gülümser caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, bölgede bulunan bir balıkçıdan alışveriş yaptıktan sonra aracına yönelen E.O.’ya (38) kimliği belirsiz bir kişi tarafından cadde ortasında silahla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu sol bacağında yaralanan E.O. kanlar içerisinde yere yığılırken, zanlı kaçarak bölgeden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
ZANLI ARANIYOR
Bölgede inceleme yapan ekipler 3’ü dolu 8 adet kovan bulurken, E.O.’ya ait olduğu belirtilen aracın lastiğine de kurşun isabet ettiğini belirlendi.
Ekiplerin olayın zanlısını yakalamak için başlatmış olduğu çalışmalar sürüyor.
KAYNAK: İHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.