dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2427.3
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64547.59$

Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü yıldönümü kutlanıyor


Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü yıldönümü kutlanıyor
Malatya'da Polis Haftası etkinlikleri kapsamında santranç turnuvası düzenlendi. Öte yandan Polis haftası münasebetiyle emniyet ziyaretli de sürüyor. Türk Polis Teşkilatının 174. yıldönümü nedeniyle Akçadağ İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönüştaş, her zaman emniyet güçlerinin yanında olacaklarını söyledi. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu yayımladığı mesaj ile polis haftasını kutladı. Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal’ı Polis Haftası kutlamaları kapsamında makamınd
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya'da Polis Haftası etkinlikleri kapsamında santranç turnuvası düzenlendi. Öte yandan Polis haftası münasebetiyle emniyet ziyaretli de sürüyor. Türk Polis Teşkilatının 174. yıldönümü nedeniyle Akçadağ İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönüştaş, her zaman emniyet güçlerinin yanında olacaklarını söyledi. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu yayımladığı mesaj ile polis haftasını kutladı. Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal'ı Polis Haftası kutlamaları kapsamında makamında ziyaret ederek tebrik etti. 

1002_107

POLİS HAFTASI SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI

Malatya'da Polis Haftası etkinlikleri kapsamında santranç turnuvası düzenlendi. 
Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğünün 2019 yılı faaliyet programında yer alan, 7 - 8 Nisan 2019 tarihleri arasında Çok Amaçlı Spor Salonunda Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü yıldönümü dolayısıyla Polis Haftası kapsamında satranç turnuvası yapıldı. 
Turnuvada dereceye girenler belirlenirken, başarılı olanlara madalyaları verildi. 
Turnuvada kategorilerinde dereceye giren sporcular şöyle oluştu: 
Küçükler 
1. Muhammed Basri Meşe, 2. Emir Efe Demirtaş, 3. Ahmet Eglen 
Yıldızlar 
1. Talha Kağan Tosun, 2.Onur Gökşen, 3. Ecrin Alkan 
Açık kategori 
1. Ağlar Alak, 2. Feyzullah Çitil, 3. Alican Balkaç. 

 

MUHTARLAR POLİS HAFTASINDA EMNİYETİ ZİYARET ETTİ

Türk Polis Teşkilatının 174. yıldönümü nedeniyle Akçadağ İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönüştaş, her zaman emniyet güçlerinin yanında olacaklarını söyledi. 
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıldönümü dolayısıyla beraberindeki mahalle muhtarları ile birlikte Akçadağ Emniyet Müdürü Mustafa Tunç'u makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönüştaş, emniyet teşkilatının her zaman halkın güvenliği için görevi başında olduğunu belirtti.

1005_26

 

"FEDAKARLIKTAN KAÇNMAYAN POLİS TEŞKİLATININ YANINDAYIZ"

Akçadağ'da asayiş ve huzurun sağlanması noktasında emniyet teşkilatının önemli çalışmalara imza attığını belirten Gönültaş, "Halkımızın can ve mal emniyetini korumak, huzur ve güven ortamını tesis etmek için büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan polis teşkilatımızın her daim yanındayız. Özveriyle görev yapan başta ilçemizin güven ve huzur şehri olmasında görev alan Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere, bütün Emniyet Teşkilatı mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum. Vatan, millet ve bayrak uğruna kanlarıyla topraklarımızı sulayarak mukaddes kılan tüm şehit polislerimize Allah´tan rahmet diliyorum." diye konuştu 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akçadağ Emniyet Müdürü Mustafa Tunç ise Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 

 

SADIKOĞLU POLİS HAFTASINI KUTLADI

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu yayımladığı mesaj ile polis haftasını kutladı. 
Sadıkoğlu mesajında, "Ülkemizde iç güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174.nci yılını kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı, kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla önemli ve kutsal bir görev üstlenmiştir."

1004_43

SADIKOĞLU BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİ

Milletimizin birlik ve beraberliğinin korunması, asayişin sağlanması, suç işlenmeden önce tedbirlerin alınması, olayların aydınlatılarak faillerin adalete teslim edilmesi konusunda, polislerimiz, gece gündüz demeden çalışmakta görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmektedir. Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 174. yılında ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki bütün amir ve memurlarımızı kutluyorum. Milletimizin huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için polisimizin tek başına görevini yerine getirmesi yeterli değildir. Kamu düzeninin sağlanması, kanunların uygulanması, toplumda barışın ve güvenin sürdürülmesi bakımından vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir” ifadelerini kullandı. 

1003_91

BARO BAŞKANI HAN'DAN EMNİYETE ZİYARET

Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal'ı Polis Haftası kutlamaları kapsamında makamında ziyaret ederek tebrik etti. Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayan Enver Han, İl Emniyet Müdürünün şahsında tüm Polis Teşkilatına görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Urhal , Baro Başkanı Han'a çalışmalarında başarılar diledi. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!