TÜRKİYE SANDIK BAŞINA GİDİYOR: 1 MİLYON GENÇ İLK KEZ OY KULLANACAK!..

YEREL SEÇİM HEYECAN!..
Türkiye, demokrasi şölenine sahne olmaya hazırlanıyor. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için, 61.4 milyon seçmen oy kullanma hakkını icra edecek. Tarihi bir gün olacak yarın, gençler için bir dönüm noktası niteliğinde: 1 milyon 32 bin 610 genç vatandaş, ilk defa demokratik bir tercihte bulunacak.
YENİ NESİL, YENİ TERCİHLER
Ülkenin dört bir yanında, 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanlarını, meclis üyelerini seçmek için sandık başına gidecek. 34 farklı siyasi parti, halkın teveccühünü kazanmak için yarışacak. Seçimler, aynı zamanda genel meclis ve belediye meclis üyelikleri için de belirleyici olacak.
DEĞİŞİM VAKTİ: 1 MİLYON YENİ SEÇMEN
Bu seçim, yeni ve genç bir nüfusun sesinin duyulacağı bir platform sunuyor. Türkiye’nin geleceğine yön verecek olan bu yeni seçmen kitlesi, ilk kez oy kullanmanın heyecanını yaşayacak. Ülkenin siyasi haritasını şekillendirecek olan bu süreçte, her bir oy, değişim için bir umut taşıyor.
Seçim coşkusu, vatandaşların katılımıyla bir kez daha tescillenecek. Türkiye, yeni bir siyasi dönemin kapılarını aralarken, herkes bu tarihi ana tanıklık etmeye davetli.
HABER MERKEZİ / MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Namaz Vakitleri 12 Eylül 2025: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- TOKİ’nin Rezerv Alanları Yükseliyor: 662 Konut Ve 62 Ticari Alan Mahalleye Yeni Bir Soluk Getiriyor
- Dolar 41,37 TL’ye Yükseldi, Euro 48,56 TL’de: 12 Eylül 2025 Döviz Kurları
- Altın Fiyatlarında Yeni Zirve: Gram 5.015 TL, Çeyrek 8.233 TL’ye Yükseldi
- Milli Dayanışma Komisyonu Sekizinci Kez Toplandı!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.