Malatya
13 Ağustos, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    40.74
  • EURO
    47.35
  • ALTIN
    4386.6
  • BIST
    10.955
  • BTC
    118984.32$

Türkiye–Danimarka Voleybol Maçı İçin Malatya’da Güvenlik Zafiyeti Olmayacak!

Türkiye–Danimarka Voleybol Maçı İçin Malatya’da Güvenlik Zafiyeti Olmayacak!
Malatya, Türkiye–Danimarka Erkekler Voleybol Maçı’na ev sahipliği yapacak. Güvenlik ve ulaşım önlemleri artırıldı. Vatandaşlar, maç öncesi ve sırasında alına tedbirlere dikkat etmeli.

A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın CEV Avrupa Şampiyonası Elemeleri dördüncü karşılaşmasında Danimarka ile Malatya’da karşılaşacak. Maç öncesi güvenlik ve ulaşım tedbirleri açıklandı.

GÜVENLİK TEDBİRLERİ

Orduzu Pınarbaşı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma için Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, maç günü güvenliği sağlayacak. 5 bin kişilik salonda, güvenliğin en üst seviyede olacağı bildirildi.

ULAŞIM TEDBİRLERİ

Malatya’daki trafik düzenlemesi de maç öncesi ve sırasında önemli. Emniyet, 14.00–21.00 saatleri arasında Özel 14 Mart Anadolu Lisesi kavşağından Orduzu istikametine tek yönlü trafik akışını kapatacak. Araç sahiplerinin, Malatya–Elazığ Karayolu veya Orduzu Mahallesi Çınar Sokak güzergahını kullanmaları önerildi.

Maça araçla gelecek seyirciler, Kapalı Spor Salonu yanındaki otoparkı ve Fuar Merkezi otoparkını kullanabilecekler.

VALİ YAVUZ’DAN UYARI

Malatya Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, maç için alınan tedbirlere uyulması gerektiğini belirterek, Türk voleybol takımına başarılar diledi.

HABER MERKEZİ-MALATYA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!