Türkiye’ye Kaçak Getirilen Nil Timsahlarına El Konuldu

Mısır'dan kaçak yollarla Türkiye'ye getirilen ve havalimanında yakalanan Nil timsahları ile Nil Varanlarına, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından el konuldu.
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Mısır'dan Türkiye'ye giriş yapan F. H. adlı şüphelinin valizinde arama yapıldı.
TİMSAHLARA EL KONULDU
Arama sonucunda şüphelinin valizinde kısa adı CITES olan 'Nesli Tehlike Altında Olan Yabani Hayvan ve Bitki Türlerinin Uluslararası Ticaretine İlişkin Sözleşme' listelerinde bulunan hayvanlar tespit edildi.
Yapılan incelemede Hatay'a götürülmek üzere yurda sokulduğu anlaşılan ve gerekli belgeleri bulunmayan 12'si canlı, 5'i ölü halde toplam 17 adet Nil Timsahı ile 5'i canlı, 5'i ölü halde toplam 10 adet Nil Varanına el konuldu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da 152 Market Denetlendi, 59’una Cezai İşlem Uygulandı!
- MTV Borcu Sorgulama Ve Ödeme İşlemleri Nasıl Yapılır? Detaylar Burada!
- Ali Bakan: Özel’in Söylemleri Siyasi Sorumluluktan Uzak Ve Mesnetsiz
- Yeşilyurt’ta Muharrem Ayı İftarında Kardeşlik Mesajları Verildi
- Malatya’ya Komşu Cennet: Kemaliye Doğasıyla Büyülüyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.