Türkiye'yi Yasa Boğan Saldırı: Emniyet Müdürü ve Polis Memuru Şehit

İzmir'in Balçova ilçesinde Salih İşgören Polis Merkezi'ne yönelik silahlı saldırıda 1. Sınıf Emniyet Müdürü Muhsin Aydemir ve Polis Memuru Hasan Akın şehit oldu. Olayla ilgili 16 yaşındaki saldırgan gözaltına alındı.
İzmir’in Balçova ilçesinde bulunan Salih İşgören Polis Merkezi’ne yönelik yapılan silahlı saldırı Türkiye’yi yasa boğdu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırı sonrası açıklamalarda bulundu.
KAHRAMAN POLİSLERİMİZ ŞEHİT OLDU
Bakan Yerlikaya yaptığı paylaşımda, saldırı sonucu 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Başmüfettişi Muhsin Aydemir ile Polis Memuru Hasan Akın’ın şehit olduğunu duyurdu. Saldırıda ayrıca Polis Memuru Ömer Amilağ ağır, Murat Dağlı ise hafif şekilde yaralandı.
BAKAN YERLİKAYA: “MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”
Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Milletimizin başı sağ olsun. İzmir Balçova Salih İşgören Polis Merkezi’ne yönelik silahlı saldırı sonrası maalesef 1. Sınıf Emniyet Müdürümüz, Polis Başmüfettişi Muhsin Aydemir ile Polis Memurumuz Hasan Akın şehit olmuştur. Polis Memurumuz Ömer Amilağ ağır, Murat Dağlı ise hafif yaralanmıştır. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum.”
SALDIRGAN 16 YAŞINDA: GÖZALTINA ALINDI
Bakan Yerlikaya, saldırının faili olan 16 yaşındaki şüphelinin gözaltına alındığını ve olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığını da duyurdu. Saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması için güvenlik güçleri çalışmalarını sürdürüyor.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.