dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2447.9
  • BIST
    9918.37
  • BTC
    63898.8$

'Ülkemizin geleceğini düşünerek hareket ediyoruz”


'Ülkemizin geleceğini düşünerek hareket ediyoruz”
31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti Malatya teşkilatı seçim çalışmalarına hız verdi. İhsan Koca: ' AK Partimize katılacak olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakıyla sadece Doğanşehirimizi değil ülkemizin geleceği düşünerek de hareket ediyoruz' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ-DOĞANŞEHİR

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Küçük ve parti üyeleri Doğanşehir'de vatandaşlarla buluştu.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNMELİYİZ"
Burada konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, “AK Parti'ye bugün katılacak olan arkadaşlarımız var. Daha önce başka bir siyasi partide görev almış bu gün ise Ak Parti çatısı altında siyaset yapacaklar. AK Partimize katılacak olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakıyla sadece Doğanşehirimizi değil ülkemizin geleceği düşünerek de hareket ediyoruz” dedi.

1002_213

"31 MART SİZLERİN BAŞARISI OLACAK"
Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Küçük ise, “Doğanşehirli kardeşlerim biliyorsunuz bir seçim arifesine giriyoruz, inşallah sizlerin desteğiyle Doğanşehirimizin desteğiyle 31 Mart yerel seçimleri sizlerin başarısı olacak” ifadelerini kullandı. 

"EL ELE VERECEĞİZ"
Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan da, “31 Mart yerel seçimler öncesi Doğanşehir ilçemize ziyaret maksadıyla geldik ama görüyorum ki maşallah Doğanşehirli hemşehrilerimiz vatandaşlarımız bu işi burada bitirmiş. Meydan dolu miting havasında toplantı gerçekleştiriyoruz. Sizlere teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı yüzünü her iki tarafla yıkamakla görevlidir memleketimizin 12 bin 300 km alanın karış karış her santimini 13 ilçemin sokağını caddesini her meydanını görüp gözetmek durumundadır, Doğanşehirlilere gözümüz gibi bakacağız, Doğanşehir'in adında olduğu gibi, yeni doğan bir şehir yapmak için, el ele vereceğiz Belediye başkanımıza ilçe başkanımıza bakanımıza siz değerli Doğanşehirli hemşehrilerimizle el ele vererek Malatyamızı mazisine layık hazırladığımız gibi Doğanşehir ilçemizi de çağdaş ve modern bir ilçe yapmaya gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu. 

"YENİ HİZMETLERE YELKEN AÇACAĞIZ"
AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkcı ise, “31 Mart Türkiye'de bir milat olacak bu milatta Doğanşehir bir emeği olacak, ben buna inanıyorum yeniden Vahap Küçük Başkanımızla yola devam dedik. Doğanşehir'de Allah'ın izniyle yeni bir Doğanşehir yeni bir hizmet anlayışla yeni katılımcılık belediyesiyle yeni hizmetlere yelken açacağız. Bu noktada gerek Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız gerekse bizler her türlü hizmet ve desteği Doğanşehir ilçemize vereceğiz. Dün Doğanşehir'e doğalgaz getirirken, hastane temellerini atarken, Doğanşehir ilçemizin barajlarıyla donatırken alt yapısı yaparken inşallah bu dönem üst yapısıyla Doğanşehrimizin tüm mahallesine hizmet götürerek daha modern bir Doğanşehir yapacağız” diye konuştu. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!