Ümit Özdağ Malatya'dan Seslendi: Terörle Mücadelede Taviz Verilemez

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Malatya’da partisinin yeni il binasını hizmete açtı. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Özdağ, terörle mücadeleden Orta Doğu’daki enerji krizine kadar pek çok konuda Türkiye'nin izlemesi gereken stratejilere dikkat çekti.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Malatya’da partisinin il binasının açılış törenine katıldı. Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışın ardından kameraların karşısına geçen Özdağ, Türkiye ve dünya gündemini sarsan gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu.
ORTA DOĞU VE ENERJİ KRİZİ UYARISI...
Bölgesel çatışmaların ekonomik yansımalarına değinen Ümit Özdağ, stratejik bölgelerdeki hareketliliğin küresel bir krize yol açabileceğini ifade etti. Özellikle enerji hatları ve petrol sevkiyatı noktalarındaki gerilimin dünya piyasalarını doğrudan etkileyeceğini belirten Özdağ, Türkiye'nin bu süreçte proaktif bir siyaset izlemesi gerektiğini savundu.

GÜVENLİK POLİTİKALARINDA KARARLILIK VURGUSU...
İran ve komşu coğrafyalardaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Özdağ, terör örgütlerinin bu karışıklıklardan faydalanma ihtimaline karşı uyardı. Türkiye’nin güvenlik politikalarının sarsılmaz bir disiplinle yürütülmesi gerektiğini dile getiren Genel Başkan Özdağ, terörle mücadelenin tavizsiz bir şekilde sürdürülmesinin hayati önem taşıdığını vurguladı.

NUMAN KURTULMUŞ’A ELEŞTİRİ
Basın açıklamasında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş’un geçtiğimiz günlerde bir röportajda sarf ettiği sözlere de değinen Özdağ, bu değerlendirmelere yönelik eleştirilerini sıraladı. Devlet kurumlarının terörle mücadele konusunda çok daha net ve kararlı bir duruş sergilemesi gerektiğini ifade eden Özdağ, konunun takipçisi olacaklarını ve kamuoyunu bu hususta bilgilendirmeye devam edeceklerini söyledi.
Açılış programı, Özdağ’ın partililerle basına kapalı gerçekleştirdiği istişare toplantısının ardından sona erdi.

KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Son Usta Havlu Atıyor! Çeyiz Kültürünün Unutulmaz Parçası Yorgancılık Yok Olma Noktasında
- Behçet Bakır’ın İsmi Gündemde! Malatya Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Neden Resmi Makamlara Gidiyor?
- Seçim Bitecek Köprü Gelecek Demişlerdi Ama Akçadağ ve Yazıhan Halkı Tohma Çayı'nı Halâ Yüzerek Geçiyor
- Meclis Üyeleri Mahallelerin Taleplerini ve İlçenin Geleceğini Bu Toplantıda Masaya Yatırdı
- MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan Görevinden İstifa Etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 2KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.