dore okulları
Malatya
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2466.0
  • BIST
    10319.96
  • BTC
    65192$

Üniter yapı korunacak!


Üniter yapı korunacak!
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 'Vatanı, gelecek nesillere bir bütün olarak, üniter yapımızı koruyarak, birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak gelecek nesillere emanet etmek istiyoruz' dedi. Bakan Tüfenkci, Darende ziyareti sırasında esnaflarla da biraraya geldi
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

16 Nisan referandumu kapsamında Malatya'nın Darende ilçesini ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Bir ve beraber Türkiye'yi gelecek nesillere emanet etmek istiyoruz" dedi.

ESNAFLARLA GÖRÜŞTÜ
Darende'de ilk olarak Hulusi Efendi Vakfı'nı ziyaret eden Bakan Tüfenkci, Cuma namazının ardından esnafla buluştu. Esnafla tek tek el sıkışarak referandumun önemini anlatan Bakan Tüfenkci, daha güçlü bir Türkiye için destek istedi. Bakan Tüfenkci, daha sonra Ayvalı kasabasını ziyaret ederek burada da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

BU SİSTEMLE İLERLEYEMİYORUZ
Vatandaşlara hitap eden Bakan Tüfenkci, 16 Nisan'da vesayet odaklarının tarihe gömüleceğini ifade ederek, "Türkiye'nin üniter yapısını koruyabilmek için cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçmek istiyoruz" diye konuştu.

REFERANDUM DÖNÜM NOKTASI
16 Nisan'ın Türkiye için dönüm noktası olduğuna işaret eden Tüfenkci, "Sizler karar vereceksiniz, Türkiye istikrara kavuşacak, Türkiye uzlaşmaya, birliğe, beraberliğe kavuşacak. Biz Cumhurbaşkanlığı hükumeti modeline geçmeyi özellikle Türkiye'nin geleceği, bekası için devletimizin istikrarlı bir şekilde büyümesi için ezanımızın susmaması, bayrağımızın göklerde dalgalanması için istiyoruz. Ve yine Türkiye'nin üniter yapısını koruyabilmek için cumhurbaşkanlığı hükumet sistemine geçmek istiyoruz" dedi

ÜNİTER YAPI KORUNACAK
Tüfenkci sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu model araba, bu sistem ile maalesef hızlanamıyoruz, hız alamıyoruz ve biz ne kadar değişiklik yaparsanız yapın, ne kadar tek başınıza iktidar olursanız olun, bir yere kadar, ondan sonra tıkanıyorsunuz. Vatanı, gelecek nesillere bir bütün olarak, üniter yapımızı koruyarak, birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak gelecek nesillere emanet etmek istiyoruz. Onun için de güçlü yönetimler oluşturmak istiyoruz. Onun için güçlü meclisler oluşturmak istiyoruz. Onun için güçlü yargı oluşturmak istiyoruz, onun için gençlerin önünü açıyoruz"

Bakan Tüfenkci'ye Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser ve partililer eşlik etti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!