Üniversite'nin asfalt sorunu giderildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi yerleşkesinde sürdürdüğü yol bakım ve asfaltlama çalışmalarını tamamladı.
Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar sonunda İnönü Üniversitesi yerleşkesi içerisinde yaklaşık 3.5 km'lik sıcak asfalt serimi yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi asfalt yama ekipleri tarafından öncelikle Üniversite içinde bulunan bütün yollarda bakım, onarım çalışmaları yapıldı. Asfalt serme ekipleri tarafından ise trambüs hattının geçtiği, Turgut Özal Tıp Merkezi önünden başlayıp, Üniversite içinden geçen ve Malatya Elazığ yoluna kadar olan 2400 metre uzunluğunda 9 metre genişliğindeki yol önce freze makinesi ile kazılıp, tesviyesi yapıldıktan sonra finişerle asfaltlanarak standartlara uygun hale getirildi.
Yine Üniversitenin üst tarafında yapılan TOKİ konutlarına giden 800 metre uzunluğunda 15 metre genişliğindeki yol da finişer ile asfaltlandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’nın Şampiyon Atı Kaçkar Yeni Zafer İçin Erzurum’da
- Battalgazi’de 1.055 Konut ve 422 Ticarethane İçin Geri Sayım Başladı
- Malatya’da Teknofest Heyecanı Başlıyor! Kapılar Gençlerin Teknolojisine Açılıyor
- Akpınar, Fuzuli ve Kışla Arasındaki Ulaşım Aksı Yenileniyor
- Zabıta Bile Çaresiz Kaldı! Belediye 'Kendi Aranızda Anlaşın' Dedi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.