dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2435.2
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66934.44$

Üniversite öğrencisine tek tuşla cep harçlığı yatacak! Lisans, önlisans, doktora öğrencileri…

Üniversite öğrencisine tek tuşla cep harçlığı yatacak! Lisans, önlisans, doktora öğrencileri…
Acil nakite sıkışan üniversite öğrencileri için başlatılan bu yeni kampanya ihtiyaç sahibi öğrencilere nakit desteği sunacak. Üniversite lisans, önlisans ve doktora öğrencisi tek tuşla harçlık avans başvurusu nasıl yapılır?
Narin

Bankaların başlattığı kampanyalar sayesinde acil nakit ihtiyacını giderebilmek kolay hale geliyor. Ziraat Bankası paylaştığı duyuruda bankkart sahibi üniversite öğrencilerine nakit akışı sağlıyor. Ekonomik olarak ay sonunu getirmekte zorlananlar veya hesabında para kalmayıp acil nakit ihtiyacına gerek duyan öğrenciler henüz KYK burs ya da kredi ödemesi yatmamış olanları ilgilendiren bir haberdir.

Bulunulan ay içerisinde yapılan alışveriş sırasında tercih edilecek Bankkart Genç ile 375 TL'ye kadar harçlık kazanılabiliyor.

Alışveriş sürecine indirimli hale getiren bu kampanya 18 yaş üzeri ve 26 yaş altı öğrenciler için geçerli oluyor. Aynı kart üzerinden hem banka kartı hem de kredi kartı özelliği aktif hale getirilebiliyor. Ziraat Bankası'nın sunduğu bu fırsat Harçlık Avans ile destekleniyor. Sadece tek bir şart aranıyor.

HARÇLIK AVANS BAŞVURU ŞARTI NEDİR?

Bankkart Genç banka kartı ve kredi kartı uygulaması tek bir noktada bir araya getirildi. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama ile KYK burs ya da öğrenim kredisi alan 18 ve 26 yaş aralığındaki her öğrenci bu fırsattan yararlanabilecek. Harçlık Avans uygulaması KYK bursu ya da öğrenim kredisi alınmaya devam edildiği müddetçe hesabı otomatik olarak geçilecek.

MASRAFSIZ VE FAİZSİZ NAKİT KAZANÇ!

Ziraat Bankası'nın lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencisine özel başlattığı bu yeni kampanya hesapta para olmadığında dahi geçerli oluyor. Bunun için masrafsız ve faizsiz olarak harçlık avans talebi, KYK bursu ya da öğrenim kredisi yattığı müddetçe kullanılabiliyor.

HARÇLIK AVANS NEDİR, NASIL ALINIR?

Harçlık Avans, üniversite öğrencisinin alışveriş sırasında kullanılabileceği bir limittir. Bankkart Genç hesabı bulunanlar, vadesiz mevduat hesabı üzerinden içinde para kalmadığında dahi alışverişini gerçekleştirebiliyor.

Harçlık Avans limiti üzerinden otomatik olarak KYK bursu veya öğrenim kredisinden yapılan alışveriş kesiliyor. Özel bir başvuru sürecine gerek olmadan 375 TL'ye kadar Harçlık Avans hesaba otomatik olarak yatıyor öğrenci tarafından kullanılabiliyor.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!