Malatya
14 Eylül, 2025, Pazar
  • DOLAR
    41.39
  • EURO
    48.67
  • ALTIN
    4845.6
  • BIST
    10.372
  • BTC
    115924.51$

Ünlü Alman oyuncu Ulu Cami'yi ziyaret etti


Ünlü Alman oyuncu Ulu Cami'yi ziyaret etti
Ünlü Alman oyuncu Nastassja Kinski, Ulu Cami'yi ziyaret etti, Şire Pazarı'nda alışveriş yaptı.

5. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Festival Ödülü'nü almak üzere Malatya'ya gelen Kinski, Battalgazi İlçesinde Anadolu Selçuklu Sultanı 1. Alaeddin Keykubad tarafından 1224 yılında yaptırılan Ulu Cami'yi ziyaret etti.
 

Alman oyuncu, camiye başörtüsü takarak girdi. 'Caminin manevi hazzını hissetmek istiyorum' diyen Kinski, basın mensuplarının cami içerisinde görüntü almalarını istemedi.
 

Gazetecilere açıklama yapmayan Nastassja Kinski, danışmanı aracılığıyla "Camiler benim için çok özel" açıklamasını yaptı. 20 dakika camiyi gezen ve yetkililerden bilgi alan Kinski, cami çıkışında başörtüsünü Ulu Cami görevlisi Kemal Güler'e verdi. Güler, başörtüsünün kendisinde kalabileceğini söyledi. Alman oyuncu, Güler'i öperek teşekkür etti. Güzel oyuncu, Ulu Cami hakkında bilgi veren küçük bir çocukla da yakından ilgilendi.

 

KAYISI, ÜZÜM, KAYISI ÇİKOLATASI VE DUT ALDI
Kinski, daha sonra Malatya Şire Pazarını ziyaret ederek esnafı dolaştı. Kendisine ikram edilen kayısı döneri ve kayısı çikolatasını tadan Kinski, alış veriş yapmayı da ihmal etmedi. Güzel oyuncu, kayısının yanı sıra kayısı çikolatası, kuru üzüm ve dut aldı. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!