Üretim ve Dijital Dönüşümün Öncü İsmi Malatyalı Hikmet Tanrıverdi Yeni Nesil İş Modellerini Anlatacak

Tekstil, dış ticaret, e-ihracat ve teknoloji alanlarındaki başarılarıyla adını duyurmaya devam eden aslen Malatyalı olan Hikmet Tanrıverdi, 35 yılı aşkın girişimcilik ve yöneticilik tecrübesini aktarmak üzere ETC Creative Talks konuşmacı kadrosuna katıldı.
Türkiye’nin üretim, ihracat ve ticaret ekosisteminde öncü roller üstlenen ve başarılarıyla adını duyurmaya devam eden aslen Malatyalı Hikmet Tanrıverdi, iş dünyasındaki yolculuğuna yeni bir soluk ekliyor. 35 yılı aşkın girişimcilik ve yöneticilik deneyimiyle tekstil, dış ticaret, e-ihracat ve teknoloji alanlarında önemli başarılara imza atan Tanrıverdi, deneyimlerini paylaşmak üzere ETC Creative Talks kadrosunda yerini aldı.
DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE YAPAY ZEKÂ ODAĞI
Son yıllarda odağını yapay zekâ, dijital dönüşüm ve şirketlerde verimlilik artışı üzerine yoğunlaştıran Hikmet Tanrıverdi; girişimcilikten e-ihracata, yapay zekâdan yeni nesil iş modellerine uzanan deneyim temelli bakış açısıyla kurumlara geleceğe hazırlanmak için güçlü bir perspektif sunuyor. Fikirlerin deneyimle buluştuğu bu özel platformda, Malatyalıların Türkiye genelindeki başarı zincirine bir halka daha eklenmiş oluyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.