dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.64
  • EURO
    35.29
  • ALTIN
    2503.3
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    61829.6$

Usta Gazeteciler Vali Baruş ile istişarelerde bulundular


Usta Gazeteciler Vali Baruş ile istişarelerde bulundular
‘Cemal Kaşıkçı Cinayetinin Karanlık Sırları-Diplomatik Vahşet' konferansına katılmak üzere Malatya'ya gelen Malatya Time Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin, Sabah Gazetesi Yazarı Ferhat Ünlü ve Sabah Gazetesi istihbarat şefi Nazif Karaman Malatya Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Usta gazeteciler Malatya'da yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundular.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

‘Cemal Kaşıkçı Cinayetinin Karanlık Sırları-Diplomatik Vahşet' konferansına katılmak üzere Malatya'ya gelen Malatya Time Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Murat Çetin, Sabah Gazetesi Yazarı Ferhat Ünlü ve Sabah Gazetesi istihbarat şefi Nazif Karaman Malatya Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. 

"MALATYA GÖÇ ALIYOR"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile geiren Malatya Valisi Aydın Baruş Usta Gazetecilere Malatya hakkında bilgiler verdi. Baruş konuşmasında Malatya'nın huzurlu bir şehir olduğunu vurgulayarak, "Malatya çok göç alan bir ilimiz. Malatya özellikle Bingöl, Muş, Elazığ, Diyarbakır, Adıyaman illerinden daha fazla göç alıyor. Malatya benim beğendiğim bir şehir. Bu şehirde olduğum süre içinde de gerekli bütün hizmetleri yapmaya gayret edeceğim. Malatya'nın her alanda ilerlemesi için elimizden geleni yapacağız" açıklamalarında bulundu. 

"MALATYA BİRÇOK OLAYA ŞAHİTLİK ETTİ"

Sabah Gazetesi Yazarı Ferhat Ünlü konuşmasında: " "Malatya geçmişten beri birçok olaylara şahitlik eden bir ilimiz. Yayımlandığı andan itibaren yankı uyandıran 'Cemal Kaşıkçı Cinayetinin Karanlık Sırları-Diplomatik Vahşet' kitabında yer alan bilgileri Malatyalılar ile paylaşmak için buradayız. "dedi.

"15 TEMMUZ SONRASI MALATYA'DA KIYIM OLDU"

Gazeteci Murat Çetin konuşmasında Malatya ile ilgili olayları yakından takip ettiğini söylerek, Malatya'da yapılan hizmetleri, Malatya'nın sorunlarını ve Malatyalıların taleplerini yakından takip ediyorum. Özellikle Malatya 15 Temmuz'da pilot bölge konumundaydı. Malatya'da 15 Temmuz'dan sonra ciddi bir kıyım yaşandı. Yaşanan süreçleri yakından takip ettim. Malatya'nın en güzel yerlerde olması bizleri ziyadesiyle memnun eder. " açıklamalarında bulundu. 

KARAMAN, ZİRVE OLAYLARI HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Sabah Gazetesi istihbarat şefi Nazif Karaman ise konuşmasında Malatya'da biri Alman uyruklu 3 kişinin boğazının kesilerek öldürülmesi ile gündemdeki yerini koruyan  Zirve Olayarına değinerek, açıklamalarda bulundu. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!