Usulsüz tartıya jet ceza

Malatya’da kayısı alım ve satımında kullanılan kantarlar kontrol edildi. 255 kantarın denetlendiği denetimler sonucu uygun olmadığı tespit edilen 14 tartı ve kantarın bulunduğu işletmelere 9 bin TL para cezası kesildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya'da Kayısı Eylem Planı çerçevesinde kayısı alım satımında kullanılan kantar ve tartıların kontrol ve denetimi yapıldı. Yapılan kontroller sonucu uygun olmadığı tespit edilen 14 tartı ve kantarın bulunduğu işletmelere 9 bin TL para cezası kesildi.
225 KANTAR DENETLENDİ
Malatya'da İl ve İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri nezaretinde Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü personellerince kayısı alım satımında kullanılan 255 adet kantar ve tartıların kontrol ve denetimi yapıldı. Yapılan denetimler sonucunda kayısı alım ve satımda kullanılan 14 adet kantar ve tartı aletinin uygun olmadığı tespit edilerek bu işletmelere 9 bin TL ceza uygulandı.
Öte yandan denetimlerin Eylül ayı sonuna kadar süreceği öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sivas’tan Malatya’ya Gelen Yük Treni Kamyonla Çarpıştı
- Veli Ağbaba’nın Dokunulmazlık Dosyası Meclis’te: Gözler Karma Komisyon’da
- Malatya’ya Engelsiz Yaşam Merkezi Geliyor: Protokol İmzalandı
- Turgut Özal Üniversitesi’nde Yeni Rektör Kim Olacak? Gözler YÖK Görüşmelerinde
- Başkan Sami Er Bakan Göktaş’a Şehir Kütüphanesini Gezdirdi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.