Uyuşturucu Çetelerine Darbe! Malatya’da 7 Kilo Esrar ve 2 Kilo Toz Esrar Ele Geçirildi!

Malatya'da yapılan başarılı bir narkotik operasyonunda, Kale uygulama noktasında durdurulan yolcu otobüsünde 7 kilo 335 gram esrar ve 2 kilo 644 gram toz esrar ele geçirildi. Operasyonun ardından Malatya Valisi Seddar Yavuz, kamuoyunu bilgilendirdi.
Malatya’da Narkotik Ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Kale uygulama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 7 kilo 335 gram esrar ve 2 kilo 644 gram toz esrar, ekipler tarafından yapılan detaylı arama sonucu bulundu.
VALİ YAVUZ'DAN AÇIKLAMA
Malatya Valisi Seddar Yavuz, operasyona ilişkin yaptığı açıklamada, uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmayacağını belirtti ve ekiplerin özverili çalışmalarına dikkat çekti.
BİRİNCİ DERECE TEHDİT
Uyuşturucu ticaretinin toplum için büyük bir tehdit oluşturduğunu belirten yetkililer, bu tür operasyonların devam edeceği bilgisini verdi.
TOPLUMUN GÜVENLİĞİ İÇİN DEVAM EDİYOR
Uyuşturucu madde ile mücadelede devletin tüm gücünü seferber ettiğini belirten Vali Seddar Yavuz, operasyonların hız kesmeden süreceğini vurguladı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.