Vali Baruş komutanlık makamında...

Valiler Kararnamesi ile Bolu’dan Malatya'ya atanan Vali Aydın Baruş iade-i ziyaretlerine devam ediyor. Valiler Kararnamesi ile Bolu’dan Malatya'ya atanan Vali Aydın Baruş iade-i ziyaretlerine devam ediyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Valiler Kararnamesi ile Bolu'dan Malatya'ya atanan Vali Aydın Baruş iade-i ziyaretlerine devam ediyor.
VALİ BARUŞ İADE-İ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Vali Aydın Baruş, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı İzzetin Duman ve Baro Başkanı Enver Han'a iade-i ziyarette bulundu. Vali Aydın Baruş'u Adliye Sarayı önünde Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran karşıladı. Karşılamanın ardından Vali Baruş, Cumhuriyet Başsavcısı Savran, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Duman ve Baro Başkanı Han ile makamlarında bir süre görüştü. Adliye Sarayından ayrılan Vali Baruş daha sonra 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hançeri Sayat'a iade-i ziyaret gerçekleştirdi.
BİR SÜRE GÖRÜŞTÜLER
Karargah girişinde 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğg. Sayat tarafından karşılanan Vali Baruş birlikte komutanlık makamında bir süre görüştü. Tuğgeneral Sayat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Baruş'a teşekkür etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Pütürge’de Yeni Hayat Yükseliyor: 813 Konutluk Projede İlk Etap Tamamlandı
- Bir Genç Kız Hayatını Kaybetti, Karaciğeri Malatya’da Hayat Verdi!
- Yıldıztepe’de Beton Çilesi: Ceza Var, Dur Deyen Yok!
- SAĞLIKTA YENİ ROTAMIZ VENEZUELA: İKİ ÜLKE ARASINDA KRİTİK YUVARLAK MASA!
- Şantiye Değil, Savaş Alanı! Malatya’da İnşaat Kavgası Kanlı Bitti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.