Vali Kamçı'ya Özel ziyaret..

Kıbrıs Şehitleri Anma Konferansı’na katılmak üzere Malatya’ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti emekli Büyükelçi ve Kıbrıs Türk Mukavemat Teşkilatı (TMT) Mücahitler Derneği Genel Başkanı Yılmaz Bora, Malatya Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.
Battalgazi Belediyesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen Kıbrıs Şehitleri Anma Konferansı için Malatya'ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Emekli Büyükelçi ve Kıbrıs Türk Mukavemat Teşkilatı Mücahitler Derneği Genel Başkanı Yılmaz Bora, beraberinde Emekli Albay Orhan Ceylan, Savaş Muhabiri Gazeteci M. Ergin Konuksever, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Halit Ziya Öztürk ve Muharip Gazi Bayram Akdemir ile birlikte Vali Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti.
Genel Başkan Bora, Vali Kamçı'yı düzenlenen konferansa davet ederek ziyaretleri anısına kendisine plaket takdim etti.
Vali Kamçı ise davetleri ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirip, kendilerine teşekkür ederek bir süre sohbet etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- Malatya Çarşı Merkezinde İki Ay İçerisinde Yaklaşık 1200 Yeni İş Yerinin Teslim Edilmesi Planlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.