Vali Şahin Üniversiteli Gençleri Ziyaret Etti

Vali Şahin Üniversiteli Gençleri Ziyaret Etti
Malatya Valisi Vasip Şahin, Battalgazi Erkek Öğrenci Yurdunda barınan üniversiteli gençleri ziyaret etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ve YURTKUR Malatya Bölge Müdürü Şahin Kayaduman tarafından karşılanan Vali Şahin, Öğrencilere verilen hizmetler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yurtta kalan öğrencilerle görüşerek sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Şahin, geleceğin teminatı olan gençlerin eğitimlerine önem verdiklerini belirterek, İl dışından gelen öğrencilerin ilin misafiri konumunda olduklarını belirterek güvenilir ve temiz ortamlarda en iyi şekilde eğitimlerini almaları için her türlü çabayı gösterdiklerini bildirdi.
Vali Şahin ziyaretin sonunda öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar dileyip, her türlü sıkıntılarında kendilerine yardımcı olacaklarını belirtti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Dönercide Başlayan Tartışma Hastanede Son Buldu
- 3 Hafif Yaz Salatası Tarifi
- Malatya’da Salı Günü Hava Durumu Açıklandı: Termometre 34 Dereceyi Görecek
- Malatya’da 26 Ağustos’ta Elektrik Kesintisi: Onlarca Mahalle Saatlerce Enerjisiz Kalacak
- Malatya’da 26 Ağustos Namaz Vakitleri Açıklandı: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.