Valilik binası önünde terör önlemi..

Son dönemlerde özellikle resmi kurum ve kuruluşlara yönelik artan terör saldırıları nedeniyle Malatya Valiliği’nde de önlemler üst seviyeye çıkarıldı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Geçtiğimiz aylarda ön giriş ve çıkışları çelik bariyerlerle kapatılan Malatya Valiliği'nin protokol girişi bugünden itibaren yaya trafiğine kapatıldı. Valiliğin önündeki protokol yolu ile Kapalı Çarşı meydanı arası ahşap saksılar ile kapatılarak yaya geçişlerinin önüne geçildi.
HABERSİZ VATANDAŞLAR ALANA GİRDİ
Valilik önünde hayata geçirilen yeni uygulamadan habersiz bazı vatandaşlar kapatılan alana girerken, görevli polis ekipleri vatandaşları yolu kullanmamaları konusunda uyardı. Valilik binasına girecek vatandaşların ise her zamanki gibi otopark kısmındaki yan kapıdan girişlere devam edebileceği vurgulandı.
Artan terör eylemleri nedeniyle geçtiğimiz aylarda adliye binası, emniyet müdürlüğü ve polis noktalarında da benzeri önlemler alınmıştı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Battalgazi'de Kaldırım İşgaline Göz Açtırılmadı
- Battalgazi Belediyesi Başarılı Öğrencileri Evlerinde Sürpriz Hediyelerle Sevindirdi
- Bostanbaşı Mahallesi'nde Görüntülü Aramayla İntihar Edeceğini Söyleyen Şahıs Ölü Bulundu
- Milyonluk Tesis Var Ama Yol Yok! Hekimhan'da Tepkiler Büyüyor
- Deprem Nedeniyle Ara Verilmişti: Yeşilyurt Festivali Yeniden Kapılarını Açtı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.