21 Eylül, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    48.78
  • EURO
    56.10
  • ALTIN
    6865.8
  • BIST
    13.284
  • BTC
    80451.854$

Valilik yakınında şüpheli paket!


Valilik yakınında şüpheli paket!
Malatya’da Valilik binasının arka sokağına bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirirken, fünyeyle patlatılan çanta boş çıktı.

İstiklal Mahallesi Şehit Fahri Koçyiğit Sokak üzerinde kaldırıma bırakılmış bir çanta gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, çantanın şüpheli durması nedeniyle olay yerine bomba imha ekibini çağırdılar. Alınan çevre güvenliği sonrası bomba imha uzmanı ekip giydiği özel elbisesi ile şüpheli çantanın yanına giderek fünye yerleştirildi. Yolun araç ve yaya trafiğine kapatılmasından sonra fünye kontrollü bir şekilde patlatıldı.

Patlama sonrası kontrol edilen çantada bir şey çıkmazken, polis çantanın kimin tarafından konulduğunu belirlemek için inceleme yaptı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!