Valiyle kahvaltı yaptılar

Vali Süleyman Kamçı, Gazi İlkokulu 4/F Sınıfı öğrencileri ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Milli Eğitim Danışma Kurulu Toplantısına katılan ve Öğrenci Temsilcisi olan Gazi İlkokulu Öğrencileri tarafından kahvaltıya davet edilen Vali Kamçı bu daveti kabul ederek bugün öğrencilerle kahvaltıda buluştu.
Okul yöneticilerinin de hazır bulunduğu kahvaltı programında öğrenciler Sudenaz Demirhan ve Ecenur Torun davetlerini kabul ettiği için Vali Kamçı'ya çiçek verdiler. Vali Kamçı'da Sınıf Kütüphanesinde kullanılmak üzere öğrencilere kitap seti hediye etti. Vali Kamçı kahvaltı öncesi Okul Müdürü Çelikbaş ve sınıf öğretmeni Seyit Özkan'dan kahvaltı uygulaması hakkında bilgi aldı. Vali Kamçı da öğrencilere kahvaltıda sohbet ederek düzenli ve sağlıklı beslenmenin öneminden bahsetti ve her gün düzenli kahvaltı yapılmasının gerekli olduğunu belirerek sağlıksız gıda ürünlerinden uzak durulmasını istedi.
Kahvaltı sonrası öğrencilerle tek tek tanışan Vali kamçı, öğretmen ve öğrencilere başarılı bir ders yılı dileyerek okuldan ayrıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Esnafın Kredi Limiti 3 Buçuk Milyon Liraya Yükseldi
- Malatya'da Manas Evleri Sakinleri MOTAŞ'ın Yeni Kararına Tepki Gösterdi
- Süs Havuzuna Giren Çocuklar Elektrik Tehlikesine Aldırmadı
- Malatya Merkezli Narkotik Operasyonunda Hammadde Ele Geçirildi
- Yeşilçam’ın Çınarı Malatyalı Can Kolukısa Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.