dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2508.1
  • BIST
    9673.89
  • BTC
    64630.54$

Vatandaşa asgari indirim!


Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde yaz kurslarının tamamlanmasıyla birlikte 1 Eylül’den itibaren merkezin yetişkinlerin hizmetine sunulacağını açıklandı.Belediye Başkanı Osman Güder, merkezin asgari ücretli vatandaşlara indirimli olacağını açıkladı.
Narin

HABER MERKEZİ-BATTALGAZİ
Malatya'da çocuklara yönelik sürdürülen yaz kursları tamamlandı. Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi, Yaz Kursları'nın tamamlanmasının ardından 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren yetişkinlerin hizmetine sunulacağını açıkladı. Sosyal Yaşam Merkezi'ni gezen ve yetişkinlere yönelik yapılan hazırlıklar hakkında bilgiler alan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bin öğrencinin katıldığı yaz dönemi kurslarının tamamlandığını belirterek, “Biz seçimlerden önce şunu ifade etmişti, çocuklarımız, gençliğimiz bizim için çok önemli. Onunla alakalı olarak Sosyal Yaşam Merkezi'mizde çocuklarımızı yaz döneminde değişik kurslara tabi tutma adına, bin tane evladımızı burada başta yüzme olmak üzere, İngilizce, Müzik, Resim , Beden Eğitimi gibi kursları eğitmenler nezdinde bu programlar tamamlamış oldu" dedi.

1

BİN ÖĞRENCİ EĞİTİM ALDI
"Aldığımız bilgilere göre bin tane öğrencimiz burada istifade etmiş oldu." diyen Başkan Güder, "Biz burada yazın gençlerimizin farklı alanlara kaymalarını engellemek adına bu girişimimizi başlatmıştık. İnanıyorum ki gerek gençlerimiz ve çocuklarımız ile yapmış olduğumuz görüşmede, gerekse ailelerinden aldığımız bilgiler neticesinde, en azından gençlerimize sahip olma adına burada güzel bir faaliyeti yürüttüğümüze inanıyorum” ifadelerini kullandı.

2


ASGARİ ÜCRETLİYE İNDİRİM
Malatya'da bir ilki de gerçekleştirme adına asgari ücretlilere indirim yapılacağını belirten Başkan Güder, “Yaşam Merkezi'miz 1 Eylül'den itibaren büyüklerimizin burada gelip istifade edebileceği, yüzme kursları, fıtness, beden eğitimi, resim vs kurslarımızı da inşallah onları da faaliyete geçireceğiz. Sadece yüzme değil, fitness salonlarımız olacak, diğer taraftan saunalarımız olacak, hamamlarımız var. Tüm Malatyalıların burada istifadesine sunmak adına arkadaşlar tüm hazırlıklarını tamamlamış oldular. Birde burada arkadaşların getirdiği öneri doğrultusunda, bazı sosyal tesislerinde askere indirim vardır, öğrenciye indirim vardır, memura indirim vardır yazılı beyanları görürüz. Bizde Malatya'da bir ilki gerçekleştirme adına, bizde diyoruz ki esas kolaylık sağlanması gereken bir kesim varsa, oda asgari ücretle geçinen kesim. Asgari ücretli insanımıza, vatandaşımıza indirim yaparak burada istifade etmeleri sağlanacaktır” şeklinde konuştu.

3

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!