Vedat ve Ramazan tamam, Eren Görür sırada

Teknik direktör Cafer Aydın'ın verdiği rapor doğrultusunda iç transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, Vedat ve Ramazan'dan sonra genç forvet oyuncusu Eren Görür ile masaya oturmayı planlıyor.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, kaleci Vedat Kapurtu ve sol bek oyuncusu Ramazan Kahya ile anlaşma sağlandı.
İç transferde çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor yönetimi, tecrübeli eldiven Vedat Kapurtu ve sol bek oyuncusu Ramazan Kahya ile yeniden anlaştı.
Teknik direktör Cafer Aydın'ın verdiği rapor doğrultusunda iç transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, Vedat ve Ramazan'dan sonra genç forvet oyuncusu Eren Görür ile masaya oturmayı planlıyor. Eren ile Göztepe'nin de ilgilenmesi nedeniyle elini çabuk tutmak isteyen yönetim, kısa süre içerisinde genç forvetin transferini bitirmek istiyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gece Yarısı TOKİ Konutlarında Kanlı Kavga Çıktı
- Yeşilyurt’ta İki Otomobil Çarpıştı! Çoğu Çocuk Beş Kişi Hastaneye Kaldırıldı
- CHP Arapgir İlçe Başkanlığında 22 Günlük Görev Değişimi Fırtınası Kopuyor!
- Hekimhan’da Maden Tartışması Büyüdü! Vatandaşlar Toprak ve Suları İçin Meydana Çıktı
- Malatya’da 8 Aylık Güvenlik Bilançosu Açıklandı: 4 Bin 26 Aranan Şahıs Yakalandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.