dore okulları
Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67932.717$

Veli Ağbaba da o kervana katıldı!..

Veli Ağbaba da o kervana katıldı!..
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Selahattin Gürkan’ın sözlerine tepki gösteren Naci Görür’e destek çıktı. Sosyal medya hesabından 28 Mayıs seçimlerine vurgu yapan Veli Ağbaba, Selahattin Gürkan’ı vasıfsız ve liyakatsiz olmakla suçladı.
Narin

Önceki gün bir dost meclisindeki konuşmaları, sosyal medyaya yansıyan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ““Bende bir bilim adamıyım, ben de öğretmenim bu Naci Görür hoca var onun açıklamaları tabi deprem fay hatları var bu bilimsel rapor. Ama Cenab-ı Allah’ın Kur-an’ı Kerim’de ayetleri var, insanlara nasihatleri var. İnsanoğlu ne zaman azmışsa buna benzer felaketler ile karşı karşıya kalmıştır. Onun için biz kendi durumumuzu düzeltmedikçe Allah bizim durumumuzu düzeltmez. Ayeti kerimede var ‘Bir Millet kendini düzeltmedikçe Allah o milletin durumunu düzeltmez. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Ama bizim vatandaşlarımız çok kadirşinas vatandaş. Ben vatandaşımızda en ufak böyle bir tepki görmedim. Bu tarz provakatif şeyler bin kişiden, on bin kişiden biri çıkıyor. O da çıkacak ki o binlerce insanın kıymetini bilelim” ifadelerini kullanmıştı.
Bu haberin yayınlanmasının ardından kendi sosyal medya hesabından Selahattin Gürkan’ı hedef alan Prof. Dr. Naci Görür de “Bilgisiz zat” diyerek hakaretamiz ifadelerde bulunmuştu.

VELİ AĞBABA, ŞAŞIRTMADI!..
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise bu tartışmada her zaman olduğu gibi yine Selahattin Gürkan’ı eleştiren tarafta yer aldı. Sosyal medya hesabından Selahattin Gürkan’ı hedefine koyan Veli Ağbaba, “Depremde ölülerimizi iyi gömdük diye övünen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, depremin insanların azmasından olduğunu söylüyor. Bu Malatyalılara en büyük hakarettir! Bu vasıfsızlığa, liyakatsızlığa mecbur değilsiniz! 28 Mayıs’ta bunun hesabını sorun!” Diyerek meseleyi, 28 Mayıs’taki cumhurbaşkanlığı seçimine getirdi. Veli Ağbaba, sözkonusu paylaşımındaki videosunda da ağır eleştirilerine devam edip, yıkım yaşandığı yerlere izin veren belediye başkanlarına yüklendi. Videonun sonuna ise Naci Görür’ün söz konusu paylaşımı monte edilmişti.

“KAÇAK KATLARI YAPARKEN KİMDEN İZİN ALDI?”
TOKİ konutlarının önünde video çekmeyi uygun gören Veli Ağbaba’ya tepkiler de gecikmedi. “Depremle ilgili, binayla ilgili veya imar izniyle ilgili söz söylemesi gerekenler arasında sonlarda olması gereken Veli Ağbaba diye eleştirenler vardı. “Oteline kaçak kat çıkan ve bu kaçak katları “İmar Barışı” uygulamasıyla yasal hale getiren biri, nasıl olur da izinden, yapı kontrolünden bahsedebilir?” diyenler de bulunuyordu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!