Veli Ağbaba: Vatandaş Artık Direksiyona Değil, Dolar Kuruna Bakarak Araç Kullanıyor

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye'deki yüksek ulaşım maliyetlerini ve döviz garantili otoyol/köprü projelerini sert bir dille eleştirdi. Ağbaba, vatandaşın ekonomik baskı nedeniyle "direksiyona değil, tabelalardaki dolar kuruna bakarak araç kullandığını" belirterek, Türkiye'nin "geçmeyen vatandaştan bile para alan tek ülke" olduğunu iddia etti.
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yaptığı açıklamalarla Türkiye'deki ekonomik sıkıntıların ulaşıma etkisine ve döviz bazlı garanti ödemelerine dikkat çekti.
SÜRÜCÜLER DİREKSİYONA DEĞİL, DOLAR KURUNA BAKIYOR
Milletvekili Ağbaba, artan akaryakıt ve ulaşım maliyetlerinin vatandaşın hayatını ne denli zorlaştırdığını gözler önüne serdi. Ağbaba: "Vatandaş artık direksiyona değil, tabelalardaki dolar kuruna bakarak araç kullanıyor."
GEÇMEYEN VATANDAŞTAN BİLE PARA ALAN TEK ÜLKEYİZ İDDİASI
Ağbaba: "Geçiş garantili otoyol ve köprülerden geçmeyen vatandaştan bile para alan tek ülkeyiz" dedi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.