01 Ağustos, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Vergi daireleri açık!


Vergi daireleri açık!
Kovid-19 ile mücadele kapsamında, 1 Mart Pazartesi saat 05.00'e kadar devam edecek olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 21:00 itibariyle başladı. İçişleri Bakanlığınca 81 ilin Valiliklerine göre genelge gereğince, vergi borcu ödemesi ve yapılandırmasında son gün 1 Mart olması nedeniyle bu hafta sonuna özel vergi dairelerinin açık olacağı duyuruldu.

 

HABER MERKEZİ-ANKARA
Koronavirüsle mücadele kapsamında, 1 Mart Pazartesi saat 05.00'te sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması saat 21:00 itibariyle başladı.

VERGİ DAİRELERİ AÇIK OLACAK
İçişleri Bakanlığı'nın 81 ilin Valiliklerine gönderdiği genelge gereğince, vergi borcu ödemesi ve yapılandırmasında son gün 1 Mart olması nedeniyle bu hafta sonuna özel vergi dairelerinin açık olacağı duyuruldu.

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDAN MUAF TUTULACAKLAR
Bu hafta sonuna özel, vergi borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar da borç bilgilerini içeren belgeleri yanında bulundurmak ve söz konusu güzergahla sınırlı olmak kaydıyla hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!