15 Haziran, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Voleybol'da kötü sonuç 3-0


Voleybol'da kötü sonuç 3-0
Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı deplasmanda karşılaştığı Payas Belediye 2011 takımına 3-0 yenildi. Antrenörü Muhammet Çatar maçı, kötü bir performans sergiledikleri şeklinde yorumladı.

HABER MERKEZİ /MALATYA

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı deplasmanda karşılaştığı Payas Belediye 2011 takımına 3-0 mağlup oldu. Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligdeki kötü gidişatını sürdürerek, deplasmanda İskenderun takımı Payas Belediye 2011'e 3-0 mağlup oldu.Ev sahibi takım karşısında etkisiz bir oyun sergileyen Malatya ekibi, rakibinden set alamadı.

KÖTÜ BİR PERFORMANSTI

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Muhammet Çatar maç sonrası yaptığı açıklamada, kötü oynayarak kaybettiklerini söyledi. Takım olarak maç genelinde kötü bir performans sergilediklerini kaydeden Çatar, "Geçen haftadan sonra bu hafta yenildik. Bu kötü gidişata dur dememiz gerekiyor. Aldığımız yenilgiden dolayı üzgünüz" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!