dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2409.7
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66148.38$

Vücuda hapsolan ağır metalleri yok eden doğal şifacı bulundu! Yemeği içinde bir çorba kaşığı…

Vücuda hapsolan ağır metalleri yok eden doğal şifacı bulundu! Yemeği içinde bir çorba kaşığı…
Endüstriyel atıkların üretimi, hava kirliliği gibi çevresel faktörlerden kaynaklı olarak yoğunlaşarak vücuda alınan ağır metaller doğal yollarla vücuttan atılabiliyor. Tüketilen besin maddeleri, cildin dış çevre ile maruz kalması ya da solunum yolu ile vücuda alınabiliyor. İleri boyutlu zehirlenme vakalarına sebep olabilen çeşitli sağlık problemlerini beraberinde getiren ağır metaller vücuttan nasıl atılabilir?
Narin

Vücutta biriken solunum yolu ya da deri yolu ile yerleşen ağır metaller biyolojik organizmalarda birikim gösterir. Kabuklu deniz ürünleri başta olmak üzere tüketilen besin maddelerinden vücuda geçen bu ağır metaller doğal yollarla temizlenebiliyor.

Uzmanların da önerdiği bin derde deva kişniş tohumu vücuda zarar vererek zehirleyen ağır metallerin oluşturduğu olumsuz etkiyi def ediyor. Kişniş tohumunun faydaları nelerdir? Kişniş tohumu nasıl kullanılır?

Kişniş tohumu düzenli aralıklarla tüketildiğinde ruh sağlığını dengeleyen, kemik ve cilt yapısına iyi gelen, hafızayı güçlendiren bir etki sunar. Yüksek kolesterol şikayeti bulunanlar, anemi, ağız ülseri, cilt hastalıkları ve şekeri seviyesinde düşüklük görenleri şifacı etkisini ortaya çıkarıyor.

VÜCUT İLTİHABINA İYİ GELİR!

Kişniş tohumu cilt üzerinde meydana gelen iltihaplanmaları sona erdiriyor. Romatizmal ağrılara neden olan ve kireçlenmeyi ortaya çıkaran etkiyi kırıyor. Böbrek hastalıklarında, vücutta oluşan şişkinlik anlarında kişnişin faydası ortaya çıkıyor. Cilt üzerinde oluşan iltihaplanma kişniş yolu ile vücuttan atılarak cildin daha parlak ve canlı görünmesi sağlanıyor.

DOĞAL DEZENFEKTAN ETKİSİ!

Kişnişin bir başka faydacı yönü ise doğal dezenfektan özelliğidir. Zehirli maddeleri vücuttan arındırır. Antiseptik özelliği ön plana çıkar. Antioksidan etkisi ile nem dengesini yitiren vücudun yeniden sağlıklı hale gelmesini sağlar mantar enfeksiyonuna karşı savaş açar.

AĞIZDAKİ YARALARI İYİLEŞTİRİYOR!

Ağız ülseri problemi çekenler ağızdaki yaraların iyileşebilmesi için en etkili mikrop öldürücüdür. Kötü nefes kokusunu azaltan etki sunar.

Sindirime yardımcı olan kişniş kalsiyum açısından vücudu dengeleyerek kemik sisteminde erimeye engel oluyor. Gözde bulunan bulaşıcı hastalık göz nezlesini engelliyor. Ani spazm ülser iltihaplanma vakalarına karşı vücudu koruyor.

GIDA ZEHİRLENMESİNE SAVAŞ AÇIN!

Kişnişin en önemli faydası gıda zehirlenmesine yol açabilen Salmonella etkisinden korunmasıdır. Sıradışı şekilde içerisinde yoğun miktarda bulunan koruyucu katmanlar Salmonella'dan kaynaklı hastalıkları tedavisini sağlıyor.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!