dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2326.5
  • BIST
    9104.65
  • BTC
    70524.45$

Yalçın'ın Beşiktaş'a karşı ilk galibiyeti


Yalçın'ın Beşiktaş'a karşı ilk galibiyeti
Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş, taraftarı önünde Yeni Malatyaspor’a 2-0 mağlup olurken, siyah-beyazlı ekibin efsane yıldızı Sergen Yalçın, teknik adam olarak eski takımına karşı 7. kez sahaya çıktı ve ilk kez galip geldi.
Narin

HABER MERKEZİ-İSTANBUL 

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor'u konuk ettiği mücadelede, siyah-beyazlı ekibin efsane yıldızı Sergen Yalçın da eski kulübüne karşı 6'sı lig maçı olmak üzere 7. kez sahaya teknik direktör olarak çıktı ve ilk galibiyetini aldı. Antrenörlük kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan ve ardından Süper Lig'de takım çalıştırmaya başlayan Sergen Yalçın, siyah-beyazlı ekibe karşı ilk maçına 2013-2014 sezonunda çıktı. O dönem Gaziantepspor'u çalıştıran Sergen, Bilic'in başında olduğu Beşiktaş'a Olcay Şahan ve Ömer Şişmanoğlu'nun attığı gollerle 2-1 mağlup olmuştu. Sergen Yalçın 1 sezon sonra Roberto Carlos'un yerine Sivasspor'un başına geçerken, ligin 23. haftasında Beşiktaş'ı konuk etti. Kara Kartal bu karşılaşmada da eski öğrencisini üzdü ve Atiba'nın golüyle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

İLK PUANINI KAYSERİ İLE ALDI
Sivasspor'un ardından bir sezon sonra 3 maçlığına Gaziantepspor'u çalıştıran ve Beşiktaş'a rakip olmayan Sergen Yalçın, takip eden sezonda ise Kayserispor'da görev aldı. 24. haftada Vodafone Park'a çıkan Sergen, 2-2'lik sonuçla siyah-beyazlılara karşı ilk puanını aldı. Yalçın, aynı sezon kupada da Beşiktaş'la karşı karşıya geldi. D Grubu'nda Beşiktaş'la mücadele eden Yalçın'ın ekibi Kayserispor, siyah-beyazlılarla 1-1 berabere kaldı. Geçtiğimiz sezon ise Alanyaspor'u çalıştıran genç hoca, ligin ilk yarısında Beşiktaş'la 0-0 berabere kalırken, ikinci yarıda deplasmanda oynanan mücadeleden ise 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

BEŞİKTAŞ KARAVANA ATTI 

Yeni Malatyaspor karşısında kanatlardan etkili gelmek isteyen ve ceza sahasına birçok orta yapan Beşiktaş, yaptığı ortalarda yüzde 21 isabet sağladı.Süper Lig'in 15. haftasında Yeni Malatyaspor'a sahasında 2-0 mağlup olan ve 8 maç aradan sonra kaybeden Beşiktaş, bu maçta yaptığı ortalarda da karavana attı. Yeni Malatyaspor karşısında tam 33 orta yapan ve bu ortalarda yalnızca 7 isabet sağlayabilen Beşiktaş, kanatlardan gerçekleştirdiği organizasyonlarda beklediği verimi alamadı. Özellikle Diaby ve Rebocho'nun isabetsiz ortaları maç boyunca dikkat çekerken, Beşiktaş'ın hücumcuları da bu pozisyonlarda rakip savunma arasında kayboldu.

BEŞİKTAŞ'TA 8 MAÇLIK SERİ SONA ERDİ

Süper Lig'in 15. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk eden ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş'ın, ligdeki 8 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi.
Ligde çıktığı son 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik alarak hanesine 22 puan yazdıran ve ikinci sıraya yükselen Beşiktaş, Yeni Malatyaspor karşısında seriyi sonlandırdı. Rakibi karşısında üstün oynamasına karşın gol yollarında etkisiz kalan ve 85. dakikada Bifouma, 90+6. dakikada da Jahovic'in penaltıdan attığı gollere engel olamayan siyah-beyazlılar, ligde 8 maç aradan sonra mağlup oldu.

BEŞİKTAŞ İÇ SAHADA İLK KEZ YENİLDİ

Süper Lig'in 15. haftasında taraftarı önünde Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup olan Beşiktaş, bu sezon sahasında çıktığı maçlarda ilk kez mağlup oldu.
Ligde çıktığı son 6 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başaran ve ikinci sıraya kurulan Beşiktaş, Yeni Malatyaspor karşısında seriyi bozdu. Siyah-beyazlılar, karşılaşmanın 85. dakikasında Bifouma ve 90+9'da Jahovic'in (penaltı) attığı gollerle 2-0 mağlup olurken, bu sezon taraftarı önündeki ilk yenilgisini aldı. Geride kalan 7 iç saha maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan Beşiktaş, ligde Sivasspor ile birlikte evindeki namağlup 2 ekipten birisiydi. Siyah-beyazlı ekibin bu serisi Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte son buldu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!