Yangına İHA müdahale etti!

Malatya'da yaşanan arazi yangını, Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Araçları (İHA) Büro Amirliği dronları da aktif olarak kullanıldı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya'da birçok alanda polisin gözü olan dron, orman ve arazi yangınların müdahalede kullanılıyor. Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi Araç Muayene İstasyonu arkasında yaşanan kuru ot yangınının kontrol edilmesinde Malatya Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği etkin rol aldı.
BÖLGEYE EKİPLER GÖNDERİLDİ
Termal özellikli droneler ile yangının çıkış noktasını ve yayılımını tespit edilmesi ile bölgeye ekipler yönlendirildi.
Dün akşam üzeri başlayan yangında bölgede bulunan Akoğuz Kışlasına alevlerin sıçramaması için asker, polis, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Orman İşletme Müdürlüğü ve Karayolları Müdürlüğü ekiplerince yapılan müdahale sonrası yangın kontrol altına alınmıştı.
Öte yandan çıkan yangınla ilgili gözaltına alınan 2 kişi ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Sıcaklık Alarmı: Nem Düşüyor, Termometre 35’i Gösteriyor
- Malatya’da Bugün 9 Kişi Hayatını Kaybetti: İşte 24 Ağustos’un Vefat Listesi
- Malatya OSB’de Obruk Paniği: Çalışma Alanında Çöktü!
- Yeni Malatyaspor’a Futbol Değil, 90 Dakika Matematik Dersi: 8-0
- Malatya’nın 30 Mahallesinde Altyapı Seferberliği Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.