Yanlışlıkla kapatılan lise 'pardon' filmini hatırlattı.

FETÖ ile mücadele kapsamında yanlışlıkla kapatılan Fırat Temel Lisesi'nin kapatma kararı durduruldu.
Malatya Fırat Temel Lisesi olarak isim benzerliğinden dolayı bu kargaşada sıkıntı yaşadıklarını belirten Fırat Temel Lisesi Kurucu Müdürü Saim Geleri, konu ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
Yapılan yanlıştan dönüldüğünü ifade den Geleri, "Ülkemizin 15 Temmuz gecesi yaşadığı menfur saldırı milletimiz ve güvenlik güçlerimiz tarafından kısa sürede önlenmiştir. Bu saldırının tarafı olan FETÖ gerekli dersi bu milletten almıştır. Büyük şair ve İstiklal Marşımızın yazarı M. Akif Ersoy Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diye dua etmişti. Yüce Rabbim bu ve bunun gibi değerli insanların duasını kabul etmiş bu millete ilelebet bir daha İstiklal Marşı yazdırmayacaktır. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın dik duruşu ve milletin hep birlikte (Sağcısı, Solcusu, Kürdü, Türkü) ile destek vererek bu örgütün başkaldırışı kafası ezilerek önlenmiştir. Hepimize geçmiş olsun" şeklinde konuştu.
Bu FETÖ' nün giriştiği ihtilal denemesi sonucunda oluşan kargaşada büyüklerimizin tabiri ile kurunun yanında yaş da yanmasın suçsuz insanların mağdur olmaması için gerekli itina gösterilmesi gerektiğini kaydeden Geleri, "Bu büyük ve dünyada emsali olmayan ülkemize Yüce Allah zeval vermesin" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- Malatya Çarşı Merkezinde İki Ay İçerisinde Yaklaşık 1200 Yeni İş Yerinin Teslim Edilmesi Planlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.