Malatya
09 Ağustos, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    40.70
  • EURO
    47.43
  • ALTIN
    4444.4
  • BIST
    10.973
  • BTC
    117597.65$

Yaptığı ortaya çıkınca kendini vurdu!


Yaptığı ortaya çıkınca kendini vurdu!
Darende ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi’nde meydana gelen olayda, sulama kooperatifi başkanının kaçak elektrik kullandığı öğrenilince, 2,5 milyon ceza kesildi. Çiftçiler duruma tepki gösterirken, sulama kooperatifi başkanı tüfekle kendini vurdu.

HABER MERKEZİ-DARENDE 

Malatya’da sulama kooperatifi başkanı kaçak elektrik kullanırken yakalandı. 2,5 milyon lira ceza kesilen şahıs tüfekle kendini vurdu.

FİRMAYA CEZA KESİLDİ 

Olay, Darende ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir sulama kooperatifinin başkanı olan H.Ş. kooperatif üyesi çiftçilerin sulamada kullandığı elektriğin bir kısmını kurduğu düzenekle kaçak olarak sağladı. Durumun anlaşılması üzerine aboneliği özel firmaya ait olan kooperatifin elektriği kesilirken, firmaya ise 2,5 milyon TL ceza kesildi.

TÜFEKLE KARNINDAN KENDİNİ VURDU 

Elektrik paralarını kooperatif başkanına elden verdiklerini belirterek kesilen elektrik nedeniyle kayısı bahçelerinde sulama yapamadıklarını ileri süren onlarca çiftçi duruma tepki gösterirken, kooperatif başkanı ise tüfekle karnından kendini vurdu. H.Ş. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!