Yasağa uymayanlara idari yaptırım!

Malatya Tarım ve Orman Müdürlüğü, il sınırları içerisinde kalan bütün sularda 1 Nisan-30 Haziran tarihlerine kadar devam edecek olan balık av yasağına dikkat çekerek, yasağa uymayanlara idari yaptırım uygulanacağını hatırlattı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Balık neslinin tükenmemesi için her yılın belli dönemlerinde uygulanan balık av yasağı konusunda uyarılarda bulunan Malatya Tarım ve Orman Müdürlüğü, il sınırları içerisindeki bütün sularda 1 Nisan ve 30 Haziran tarihleri arasında, balık avcılığının yasak olduğunu hatırlattı.
ESASLARA UYMAYANLARA CEZA VAR
Müdürlük, yasağa uymayan vatandaşlara idari yaptırım uygulanacağını da belirtti.
Malatya Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamayla, il sınırları içerisinde yer alan akarsularda ve kollarında doğal alabalık avcılığının da bu dönemde yasak olduğuna dikkat çekilerek, “Bunun dışında kalan diğer yerlerde 1 Ekim - 28 Şubat tarihleri arasında doğal alabalığın avlanması yasaktır. Belirtilen usul ve esaslara uyulmadığı taktirde 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanuna göre cezai işlem uygulanacaktır” ifadelerine yer verildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- Geleceğin Gastronomi Yıldızı Yeşilyurt'ta Parladı: Hatem Sudenaz Aygün Büyük Ödülün Sahibi Oldu
- Malatya Çevreyolunda Sivil Polis Aracı İle Motosiklet Çarpıştı: Asfalta Savrulan Sürücü Yaralandı
- Dehşet Saçan Polis Memuruna Ağırlaştırılmış Müebbet Verilirken Tutuksuz Yargılanan Eşi De Tutuklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.