Yasak sonrası...

Malatya'da 4 günlük kısıtlama sonrası sokaklar hareketlendi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında aralarında Malatya'nın da bulunduğu 31 ilde ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi. Kısıtlamanın sona ermesiyle birlikte birçok vatandaş sokağa çıkmaya başladı.

KISITLAMANIN SONA ERMESİYLE SOKAKLARDA HAREKETLİLİK YAŞANDI
İçişler Bakanlığı tarafından, korona virüs salgını tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak için ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi.Malatya'da ikamet eden bazı vatandaşlar, kısıtlamanın sona ermesiyle birlikte trafiğe ve sokaklara çıkmaya başladı.
Bazı vatandaşlar evlerine yakın bölgelerde ve kent merkezinde yürüyüş yaparken, bazı vatandaşlar ise banka önlerine gelerek ATM'lerden işlem yaptı. Araç trafiğinin kısmen de olsa yoğunlaştığı kent merkezinde ekipler vatandaşlara maske takmaları ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Selçuklu Mahallesi Modern Taziye Evine Kavuştu
- Malatya Ticareti İçin Artan Dükkanlar Kiracı Esnafa Satılsın
- Beydağı’nda Pedallar Malatya İçin Çevrildi: 650 Sporcu Yarışta
- İkizce TOKİ Konutlarının OSB Çalışanlarına Faizsiz Satılması Teklif Edildi
- Şahnahan Mahallesi’nde 60 Hane Doğalgazsız Kaldı! BBP Yerinde İnceleme Başlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.