Yaşar, Kuluncak ilçesini ziyaret etti

Nurettin Yaşar: Hedef yeni güçlü bir Türkiye oluşturmak...
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, AK Parti'nin ciddi bir mücadele verdiğini ifade ederek, “Yeni güçlü bir Türkiye oluşturmak için bu hareket var” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarına Kuluncak ilçesinde devam etti. Kuluncak ilçesi ve ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret eden Yaşar, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara Yeni Malatyaspor kaşkolü dağıtan ve onlarla uzun süre sohbet eden Yaşar, “AK Parti hareketi, hizmetleri yapıyor. Bu memleketin hizmet ve kaynaklarını millet için kullanıyor. Hem Türkiye'yi büyütmek hem de vatandaşı kalkındırmak için çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.
Yaşar, AK Parti hareketinin amacının bölgenin kaderini değiştirmek olduğunu kaydederek, “Yeni güçlü bir Türkiye oluşturmak için bu hareket var. Bu Türkiye arabasının yokuşu rahat tırmanması ve düzlüğe geçmesi lazım. Ama önlerine geleni arabanın önüne atıyorlar. Ama bu milleti, vatanını düşünen, milletin geleceğini düşünen insanlar var. Bunlar sizin, bizim gibi insanlar. Bu insanlar, o araba geri gitmesin diye gerekirse bedenlerini yere koydular. Darbe gördü, kapatma davası gördü, sabotaj gördü, ihanet gördü. Buna rağmen bu arabanın ileriye gitmesi için çalıştılar, çalışmaya da devam ediyorlar. AK Parti, siyasi, ekonomik ve insan faktörü olarak bölgeyi düzeltmek, toplumu rahatlatmak, ayrımcılığı ortadan kaldırmak, toplumda barış, huzur ve kardeşliği tesis etmek için çalışıyorlar. Hedef, yeni güçlü bir Türkiye oluşturmak" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.