Malatya
27 Ağustos, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    41.02
  • EURO
    47.64
  • ALTIN
    4442.0
  • BIST
    11.454
  • BTC
    109827.02$

Yaşlı adamın yardım çığlıkları mahalleyi inletti!


Yaşlı adamın yardım çığlıkları mahalleyi inletti!
Malatya’da kedileri kovalarken balkondan düşen yaşlı adam yaralandı. Yaşlı adamın yardım çığlıklarına ise çevredeki vatandaşlar ile mahalle muhtarı yetişti.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İddiaya göre, Mis sokak içerisinde bulunan üç katlı bir apartmanın birinci katında yaşayan 86 yaşındaki İ.E. ikametin balkonuna giren kedileri kovalamaya çalışırken dengesini kaybederek baş üstü balkondan düştü. Olay, 10.45 sıralarında Battalgazi İlçesine bağlı Niyazi Mahallesi’nde meydana geldi. 

YAŞLI ADAMIN YARDIM ÇIĞLIKLARINA VATANDAŞLAR YETİŞTİ 

Düşme sonucu yaralanan yaşlı adamın yardım çığlıklarına ise çevredeki vatandaşlar ile mahalle muhtarı yetişti. Vatandaşların eve balkondan girerek bulunduğu yerden çıkarılan yaşlı adam ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!