dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2421.3
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    65928.8$

Yaşlı kadın her gece denedi etkisini 10 günde hissetti! Kahve telvesinden gelen güzellik sırrı ile 20 yaş gençleşti!

Yaşlı kadın her gece denedi etkisini 10 günde hissetti! Kahve telvesinden gelen güzellik sırrı ile 20 yaş gençleşti!
Deneyen her kadın memnuniyetini dile getiriyor. Cilt dokusu üzerinde onarım, kötü koku giderici etkisi, bitkileri canlandıran doğal peeling maddesi tencere tava temizliğine de fayda sağlıyor. Her alanda harikalar yaratan işte o sır…
Narin

Gün içinde içilen kahvenin telvesi farklı alanlarda sayısız fayda sağlıyor. Türk kahvesi ya da filtre kahve yapıldıktan sonra arta kalan telvesi artık çöpe gitmeyecek.

Buzdolabında doğal koku giderici olarak kullanılabilen kahve telvesi dolap rafına yerleştirildiğinde etkisi anında hissediliyor. Kullanılan kahve içerisine bir miktar karbonat eklendiğinde kötü koku giderici özelliği kullanılabiliyor.

BİTKİLERİ CANLANDIRIR!

Evde beslenen bitkilerin daha gür ve yeşil yapraklı olması için kahve telvesi işe yarıyor. Toprağa bir miktar karıştırıldığında vitamin etkisinden yararlanılır. Magnezyum ve Potasyum açısından zengin olan kahve telvesi sayesinde bitkilerin beslenmesi ve canlanması sağlanır.

DOĞAL PEELİNG ETKİSİ!

Kahve telvesi cilt üzerine düzenli olarak uygulandığında peeling etkisi sunuyor. Doğal peeling etkili hassas ve kuru ciltler için uygun kahve telvesi içerisine birkaç damla zeytinyağı damlatıldıktan sonra karıştırılarak yüze uygulanabilir. El derisi üzerindeki ölü hücreleri arındırmak için rutin el bakımı sürecinde de kullanılıyor.

İNATÇI LEKELERE SON!

Tencere ve tavadaki inatçı lekeler kahve telvesiyle sona erecek. Bunun için kalan lekeler üzerine uygulanan kahve telvesi ile bulaşık süngeri yardımı ile iyice temizlenir. Lekeleri çıkarmada birebir doğal etkiyi sağlayacaktır.

DOĞAL SELÜLİT GİDERİCİ!

Yaza girmeden bacağınızdaki portakal kabuğu görünümünden doğal yollarla kurtulun. Bikini içinde parlamak için kahvenin mucize yönünü keşfedin. Kahve telvesinin vücuttaki selüliti gideren özelliği de fark edildi. Cilde masaj yaparak uygulanacak kahve telvesi sayesinde selülitli görüntü yaz ayı öncesi yok edilebilir.

HOŞ KOKULU MUMLAR!

Kahve telvesi hoş koku yayılması içinde kullanılabilir. Evde kalan mumlar eritildikten sonra içerisine bir miktar kahve telvesi karıştırılır. Her yandığında kahvenin cezbeden kokusunu ev veya iş ortamında deneyimleyebilirsiniz.

PİRE ÖNLEYİCİ ŞAMPUAN!

Kahve telvesinin kullanılabileceği son pratik alan ise köpeklerin şampuanıdır. Köpek şampuanı içerisine bir miktar karıştırıldığında pire oluşumuna karşı önleyici etki oluştururken tüylerinin daha parlak olmasını sağlıyor.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!