Yatırım Masaya Yatırıldı! Vali Yavuz’dan Sürpriz Buluşma

Malatya Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan ve Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ile bir araya geldi. Görüşmede kent genelindeki yatırım ve hizmet çalışmaları ele alındı.
Malatya Valisi Seddar Yavuz, kentte sürdürülen yatırımlar ve projeler kapsamında AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan ve Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ile bir araya geldi.
HİZMET VE YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI
Yapılan görüşmede Malatya genelinde ve özellikle Pütürge ilçesinde yürütülen kamu hizmetleri, alt yapı çalışmaları ve devam eden yatırımlar detaylı olarak ele alındı.
“ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
Görüşme sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Yavuz, “AK Parti İl Başkanı Ali Bakan ve Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ile ilimizde ve ilçemizde yürütülen hizmet ve yatırımları değerlendirdik. Ziyaretleri için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
PÜTÜRGE’YE YENİ PROJELER YOLDA MI?
Toplantının ardından kamuoyunda yeni yatırım ve projelere dair beklentiler oluştu. Özellikle Pütürge’ye yönelik yeni hizmet adımlarının yakın zamanda açıklanabileceği kulislerde konuşuluyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.