dore okulları
Malatya
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.60
  • ALTIN
    2476.2
  • BIST
    9535.93
  • BTC
    62983$

‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’


‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’
Trafik haftası etkinlikleri çerçevesinde Darende ilçesinde Nadir ilkokulu öğrencileri trafik kontrol noktasına giderek emniyet ve Jandarma trafik ekiplerince yapılan uygulamaya eşlik ettiler.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Trafik haftası etkinlikleri çerçevesinde Darende ilçesinde Nadir ilkokulu öğrencileri trafik kontrol noktasına giderek emniyet ve Jandarma trafik ekiplerince yapılan uygulamaya eşlik ettiler. 

DARENDE'DE TRAFİK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda tüm Türkiye'de kutlanan Trafik Haftası kapsamında Malatya'nın Darende ilçesinde de etkinlik düzenlendi. ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı' ana teması ile kutlanan Trafik Haftası kapsamında özellikle sürücü ve yayalar başta olmak üzere vatandaşlara yaya geçitlerinin kullanımı konusunda bilgilendirmeler yapıldı. 

2001_71

EMNİYET KEMERİ KULLANMANIN ÖNEMİ ANLATILDI
Hafta boyunca emniyet ve jandarma trafik birimlerince, emniyet kemerinin doğru kullanımı ve emniyet kemeri kullanmanın önemi anlatıldı. 
Çocuklarda erken yaşta trafik bilincinin oluşturulması amacıyla Nadir İlkokulunda da öğrenciler emniyet ve Jandarma kontrol noktasına giderek buradaki uygulamalara katıldı. 

2000_89

ARGUVAN'DA DA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Arguvan İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk ilkokul önünde, ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' sloganı ile yaya geçidinde araçlar durdurularak yayalara yol vermeleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı. 

2000_90

ÇOCUKLAR TRAFİK HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ
Arguvan İlçe Emniyet Amirliği ve ilçe jandarma komutanlığı trafik ekiplerince Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Jandarma ve polis trafik ekipleri vatandaşlara trafik güvenliği ile ilgili broşür dağıtıp bilgilendirilirken, çocukların trafikte nasıl hareket etmesi gerektiği konusunda da uyarılarda bulundu. 

2001_72

"PROJENİN AMACINA ULAŞMASINI DİLİYORUZ"
İlçe Kaymakamı Abdullah Şahin, yaya geçişi önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımını yaygınlaştırmak adına İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan çocukları bilinçlendirerek trafik kazalarının azalması ve yaya güvenliğini ön plana çıkarmak istiyoruz. Bu projenin amacına ulaşmasını temenni ediyorum" dedi. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!