Yazar Sevde Duran okurları ile buluştu

Bu yıl 6'ıncısı yapılan Malatya Anadolu Kitap Fuarında yazarlar okurları ile buluşmaya devam ediyor. Fuarda bugün Malatyalı Yazar Sevde Duran imza gününde okurları ile buluştu.
Bu yıl 6'ıncısı yapılan Malatya Anadolu Kitap Fuarında yazarlar okurları ile buluşmaya devam ediyor. Fuarda bugün Malatyalı Yazar Sevde Duran imza gününde okurları ile buluştu.
İmza gününe kitapseverler yoğun ilgi gösterirken, Malatya Kitap Fuarını çok beğendiğini söyleyen yazar Duran "Bu yıl 6'ıncısı düzenlenen fuara Malatyalıların ilgisi çok fazla. Bu fuarı hazırlayanlar Malatyalıları fuara çekmek için her türlü gayreti gösteriyorlar. Ben bu gayretlerinden dolayı hepsini tebrik ediyorum" diye konuştu.
Yazar Sevde Duran, imza gününde çıkardığı son kitaplarını okurları için imzalarken hayranları ile de bol bol fotoğraf çektirdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.