Yazıhan'da başarılı öğrencilere ödül

Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde başarılı olan öğrencilere ödül verildi.
Malatya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünce il genelinde 8. sınıflara yönelik düzenlenen “Başarı Değerlendirme Sınavı 1” de başarı gösteren öğrencilere plaket verilmesi için Kaymakam Hatice Bayar Özdemir tarafından Abdurrahman Serttaş Ortaokulunda kahvaltılı bir program düzenlendi.
İlçede her okuldan ilk 3'e giren öğrenciler programa alınarak başarıları kutlandı. Malatya genelinde 12 bin 986 öğrencinin katıldığı sınava ilçe genelinde 191 öğrenci katıldığı ve ilçenin ortalama 409 puan ile birinci ilçe olduğu bildirildi.
Dereceye giren öğrenciler ile tek tek sohbet eden Kaymakam Özdemir, öğrencilerden sınava nasıl hazırlandıkları, çalışma metotları, ailelerinden nasıl destek aldıkları ve kariyer planları hakkında bilgiler aldı.
Program sonunda dereceye giren öğrencileri tebrik edip plaketleri takdim eden Kaymakam Özdemir, ayrıca programa katılamayan fakat dereceye giren diğer öğrencilere arkadaşları aracılığı ile teşekkürlerini ve başarılarının devamı dileklerini iletti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.