Yazıhan'da halı ve kilim atağı!

Malatya’nın Yazıhan ilçesinin yöresel motifli halı ve kilim sanatı daha da yaygınlaştırılıp, halı ve kilimlerin üretimi arttırılacak.
HABER MERKEZİ-YAZIHAN
Yazıhan Kaymakamı Kutsal Baytak, İlçe Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Kursiyerlerin yapmış olduğu çalışmalar hakkında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Tanyeli’den bilgi alan Kaymakam Baytak, yapılan çalışmaları yakından inceleyerek kursiyerlere başarılar diledi.
HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ
İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan halı ve kilim kursunu da ziyaret eden Kaymakam Baytak, Yazıhan ilçesinin yöresel motifli halı ve kilim sanatının daha da yaygınlaştırılıp, üretilen halı ve kilimlerin daha değer kazanması için destek vereceğini belirtti. Kadınların ilmek attığı halı ve kilim tezgahında kendisi de halı ve kilimlere ilmek atan Baytak, el sanatlarına her zaman destek olacağını vurguladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya ve Adıyaman'dan Mersin İle Tarsus'a Kaçak Ürün Sevkiyatı Yapan Şebekeye Eş Zamanlı Baskın!
- Malatya'daki Üniversitelilere İş ve Harçlık Müjdesi
- Binlerce Öğrenciye Mesleki Rehberlik ve Kariyer Desteği Sağlandı
- Malatya'da Kitap Fuarı Başlıyor: Yüzlerce Yazar Okurlarla Buluşacak
- Malatya'da Öğrencilerin Güvenliği İçin Geniş Çaplı Asayiş Operasyonu Düzenlendi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.