Yeni bir bağlantı yolu açılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Çamurlu Mahallesi ile İnönü Üniversitesi arasında 2 kilometrelik yeni bağlantı yolu açıyor.
Çamurlu Mahallesi ile Cankoç villalarının üst tarafında açılan yol 2 kilometre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde planlandı. 200 metrelik bölümü geçen yıl açılan yol da dolgu çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bölgede bulunan bahçe sahiplerinin destek verdiği çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi, kuru dere yataklarına beton büzler yerleştiriyor. Bölge'de yaşanabilecek trafik sorununa karşı şimdiden çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi alternatif bağlantı yolları projelerini ise hazırlamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bölgede geçtiğimiz aylarda eski çöp sahası yolunu da genişletmişti.
Çalışmalar bittiğinde bölgede bulunan Çamurlu Mahallesi sakinleri de Malatya-Elazığ Karayolu'na inmeden yeni açılan yolu kullanarak Turgut Özal Tıp Merkezi ile üniversiteye gidebilecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Veli Ağbaba: Bugün Sadece Yeni Bir Sayfa Değil Yeni Bir Umut Açılıyor
- Battalgazi’de 16 Camiden Öğrencilerin Katıldığı Futbol Turnuvası Renkli Anlara Sahne Oldu
- Murat Kurum'dan, Şehir Kütüphanesinde, Yeni Kütüphane Sinyali Geldi
- Özel Okul Öğretmenlerinin Ortalama Maaşını Açıklayan Bakan Tekin Çağrı Yaptı
- Malatyalılar Dikkat: Turizmde Her Sigortalı İçin Aylık 3 Bin 500 Lira Destek Verilecek
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.