dore okulları
Malatya
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.62
  • ALTIN
    2499.9
  • BIST
    9548.09
  • BTC
    62931.93$

Yeni güne borçsuz uyanın! 50 bin TL 36 ay vadeli borç kapatma kredisi: 3 ay erteleme fırsatıyla geldi!

Yeni güne borçsuz uyanın! 50 bin TL 36 ay vadeli borç kapatma kredisi: 3 ay erteleme fırsatıyla geldi!
Uzun vadede biriken ve dağ gibi yığılan borçlarını tek hamlede kapatmak isteyenler için benzersiz bir teklif geldi. Akbank avantajlı kredi kampanyası ile 50.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi vereceğini duyurdu. İşte detaylar…
Narin

Uzun süredir nakit destek arayışında olanlar, kredi kartı borçları dağ gibi biriken ve bu borçlar altında ezilenler için kaçırılmayacak bir teklif geldi. Bankaların belirli dönemlerde müşterilerine özel sağladığı fırsatlara bir yenisi daha ekleniyor. Tüm borçlar tek seferde kapanacak. Akbank düşük faizli kredi kampanyası ile borç kapatma kredisini paylaştı.

Akbank'ın sunduğu bu teklif 3 ay ertelemeli olarak değerlendirilebilir. Akbank Mobil müşteri uygulaması üzerinden görüntülü görüşme yolu ile müşteri hesabı oluşturanlar bu tekliften faydalanabilir. 36 ay vadeli 50.000 TL'ye kadar alınabilecek borç kapatma kredisi ile yeni güne borçsuz başlayın.

KREDİ TUTARINA GÖRE VADE SÜRESİ DEĞİŞİYOR!

Farklı bankalarda bulunan borçları tek bankaya indirecek 3 ay ertelemeli borç kapatma kredisi için fırsatlar devam ediyor. Akbank tarafından yapılan yazılı açıklamada erteleme dönemi dahil edilerek azami vade aralığı kısıtlandırıldı. Bunun için şu açıklama yapıldı:

“50.000 TL ve altındaki her talep 36 ay vade ile taksitlendirilir. 50.000 TL ve 100.000 TL arasındaki kredi tutarı 24 ay vade, 100.000 TL ve üzerindeki kredi tutarı ise 12 ay vade ile taksitlendirilir.”

AKBANK 50 BİN TL BORÇ KAPATMA KREDİSİ GERİ ÖDEME SÜRECİ!

Akbank'ın sunduğu bu kredi teklifi en fazla 92 gün ertelenebilir. Ön ödemesiz dönem tarihi sona erdiğinde ilk ödeme erteleme faizinin tamamı alınarak normal taksit ödeme süresi bir sonraki aydan itibaren başlatılıyor.

AKBANK 50 BİN TL BORÇ KAPATMA KREDİ BAŞVURUSU!

AkBank'ın sunduğu bu kaçırılmayacak teklif banka şubelerine gelmeye gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden, Akbank internet şubesi aracılığı ile veya Akbank müşteri hizmetleri hattı üzerinden yapılacak başvuru ile kabul ediliyor.

AKBANK 50 BİN TL BORÇ KAPATMA KREDİ EVRAKLARI!

Akbank'ın 50.000 TL'ye kadar sunduğu borç kapatma kredisi için gerekli olan belgeler arasında şunlar yer alıyor:

-Nüfus cüzdanı

-İkametgah belgesi

-Gelir belgesi

-Maaş bordrosu

-Özel sektör çalışanları için SGK hizmet döküm belgesi

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!