Yeni Malatyaspor'a moral ziyareti

Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar sürerken, idmanı ziyaret eden öğrenciler takıma tatlı ikramında bulunarak başarılar diledi.
Pazartesi günü kendi sahasında Karşıyakaspor ile karşılaşacak olan Alima Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar sürerken, idmanı ziyaret eden öğrenciler takıma tatlı ikramında bulunarak başarılar diledi.
Özel Çamlıca Okulları öğrencileri Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerini ziyaret ederek, sarı kırmızılı takıma moral verdi. Takımı alkışlarla karşılayan öğrenciler, takım Kaptanı Vedat Kapurtu'ya tatlı ve çiçek takdim etti. Çamlıca Okulları Kampüs Müdürü İrfan Uyan, önemli bir maç öncesi okul olarak takımı ziyaret ederek moral vermek istediklerini belirterek her zaman takımın yanında olduklarını söyledi.
Teknik Direktör İrfan Buz ise bu tür ziyaretlerin takıma moral sağladığını ifade ederek, bu davranışlarından dolayı öğrencileri kutladığını ifade etti.
Öğrenciler daha sonra bir süre takımın idmanını seyretti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Göreve Geldikleri Günden Bu Yana Üye Sayısını Yedi Yılda İki Katına Çıkardılar
- Battalgazi'de Kumar Oynatılan İş Yeri Mühürlendi
- Miras Kalan Evler İçin Yeni Dönem Başladı
- Resmi Gazete'de Yayımlanan 7590 Sayılı Kanun İle Birçok Alanda Yeni Dönem Başladı
- Malatya'da Kültür Yolu Festivali İçin Sahne Kuruluyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.