Yeni Malatyaspor'da 14 futbolcunun sözleşmesi sona erdi

PTT 1.Lig’in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Mayıs ayı itibariyle 14 futbolcunun sözleşmesi sona erdi.
Yeni sezonun yapılanması noktasında ilk iş olarak seçimli kongreye gitmeyi planlayan sarı-kırmızlı yönetimi kongreden sonra bir başka sınav daha bekliyor. Şampiyon olan takımda 14 futbolcunun sözleşmesi Mayıs ayı itibariyle sona erdi.
PTT 1. Lig'e yükselen sarı-kırmızılı kulübün yeni sezon için daha güçlü bir kadro oluşturması gerekiyor.
Futbolcu kadrosunun yarısından fazlasının sözleşmesinin sona ermesi durumu, yapılması planlanan seçimli kongre sonrası göreve gelecek yönetimin de elini güçlendirmesi bekleniyor.
Yeni Malatyaspor'da sözleşmesi biten oyuncuların isimleri şöyle:
Emre Toraman, Ersin Veli, Hüseyin Kar, Koray Şanlı, Mehmet Enes Sığırcı, Ramazan Kahya, Vedat Kapurtu, Caner Ağca, Mehmet Ayaoku, Mustafa Tuna Kaya, Uğur Erdoğan, Onur Acar, Sergen Picincioğlu, Taner Taşdemir.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Huzur Operasyonu Kapsamında Malatya'da Yüzlerce Araç ve İş Yeri Mercek Altına Alındı
- Yıkılan Sitenin Sorumluları Hakkında İstenen Cezalar Sonrası Mahkemeden Yeni Karar Çıktı
- Güvenlik Güçlerinden Kaçamayan Firari FETÖ Mensupları Demir Parmaklıklar Arkasına Gönderildi
- Yıldıztepe Anten Kirliliğinden Kurtularak Şehrin Yeni Cazibe Merkezi Oluyor
- Kalbimdeki Sanat Projesi Kapsamında Yüz Anlamlı Eser Sergiye Açıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.