Yeni Malatyaspor'da başkanlık bilmecesi sürüyor.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da başkanlık bilmecesi sürüyor.
7 Haziran'da olağanüstü genel kurulunu yapacak olan Yeni Malatyaspor'da, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın oluşacak yönetimle ilgili karar vermesi bekleniyor.
Olağanüstü genel kurula sayılı günler kala Yeni Malatyaspor'da göreve gelecek olan yönetimle ilgili net bir açıklama yapılmadı. Başkanlık için iş adamları Ali Galip Şahin, Cemal Turgut ve Hulusi Porgalı'nın yanı sıra bir dönem kulübün başkanlığını yapan Mehmet Emin Katipoğlu'nun isimleri gündemdeki yerini koruyor.
Başkan adayları ile görüşmelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın kararını vermesi bekleniyor. Başkan Çakır'a şuana kadar en ciddi teklifi Ayhan Akman aracılığıyla iş adamı Ali Galip Şahin'in yaptığı öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Dolar 41 Liraya Dayandı, Euro Geriliyor! Ekonomide Zikzak Başladı
- Altın 7 Bin Sınırını Geçti: Malatya’da Çeyrek Koşusu Başladı!
- Serinleten Limonata Tarifleri: Karpuzlu, Şeftalili ve İki Renkli Lezzetler
- Malatya’da Elektrik Alarmı: Gölge Var, Işık Yok!
- Malatya’da Gölge Aranacak Gün: Cuma Kaç Derece Olacak?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.