Yeni Malatyaspor için hayırlısı ne ise o olsun!

Yeni Malatyaspor için hayırlısı ne ise o olsun!
Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da olağanüstü genel kurul 14 Haziran'a ertelenirken, İstanbul kanadında iş adamlarının bir araya gelerek oluşturduğu yönetime aday olan oluşum, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile bir görüşme yaptı.
İstanbul'dan gelerek, Başkan Çakır'ı makamında ziyaret eden iş adamları, görüşme sonrası gazetecilere açıklamada bulundu.
Yeni oluşumda kulüp başkanlığını üstlenmeyi planlayan iş adamı Adil Gevrek, "10 gündür İstanbul'da Yeni Malatyaspor yönetimine aday olmaya yönelik istişareler yapıyorduk. Bu anlamda Malatya Büyükşehir Belediye Başkan'ımız Ahmet Çakır ile bir istişare yaptık. Şu anda kesin bir şey yok. İnşallah 2-3 gün içerisinde netlik kazanacak. Yeni Malatyaspor için hayırlısı ne ise o olsun" dedi.
Yeni Malatyaspor yönetimine adaylığını açıklayan ve yeni oluşumda yönetim kurulu listesinde yer alan iş adamı Ali Galip Şahin ise yönetim olarak Yeni Malatyaspor'a talip olduklarını belirtti.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile bir görüşme yaptıklarını anımsatan Şahin, "Aramızda anlaşamayacağımız hiçbir şey yok. Kararı belediye başkanımız verecek. En kısa zamanda kararını açıklamasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Akçadağ’da Evinde Bıçaklanmış Halde Bulunan Emine Kolay’ın Ölümüne İlişkin Davanın İlk Duruşması Yapıldı
- Malatya Valiliği Hem Toprağı Hem De Doğayı Katleden Anız Yangınlarına Karşı Seferberlik Başlattı
- Türk ve Amerikan İş Dünyasının Temsilcileri Malatya’da Düzenlenecek Panelde Buluşuyor
- Çalışma Hayatı ve Savunma Sanayii Yatırımları Malatya’da Düzenlenecek Olan Toplantıda Masaya Yatırılacak
- Yeşilyurt Belediyesi Yüzlerce Dönüm Alanda Yetişen Arpanın Hasadını Tamamladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.