dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62980.792$

Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu son durum ne? Başkan Gevrek'ten özel açıklamalar...

Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu son durum ne? Başkan Gevrek'ten özel açıklamalar...
Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, asrın felaketinden sonra şehrin Yeni Malatyaspor'a daha fazla ihtiyacı olduğunu belirterek, Spor44'e özel açıklamalarda bulundu. Kulübün içinde bulunduğu son durumu değerlendirmek üzere ilerleyen günlerde Malatya'ya gelecek olan Gevrek, "Görüştüğümüz devlet yetkililerine, şehrin siyasilerine ve yerel yöneticilerine Yeni Malatyaspor kulübünün sağlıklı bir şekilde sezona girebilmesi için gerekli olan ihtiyaçlarını anlattık. Ve hepsi de sağ olsunlar, çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Biz üzerimize düşeni yaptık" dedi.
Narin

Bilindiği üzere, Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetinde yaşanan depremde Malatya büyük yara aldı. Bu sırada kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan hayatını kaybetti. Depremden etkilenen Malatya'da futbol oynamaya uygun bir ortam da bulunmuyordu. Tüm bu gelişmelerden sonra Türkiye Futbol Federasyonu’na ligden çekilme talebini ileten Yeni Malatyaspor kulübü aradan geçen zamanda yaraların sarılması için meşgul oldu. Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, asrın felaketinden sonra şehrin Yeni Malatyaspor'a daha çok ihtiyacı olduğunu belirterek, yeni yol haritalarını çizmek üzere çeşitli görüşmeler sağladığını belirtti. 

GEREKLİ OLAN İHTİYAÇLARI ANLATTIK

Spor44'te yer alan habere göre, Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, kulübün içinde bulunduğu son durumu, kamuoyuna açıklamak için yakın zamanda Malatya'ya gelecek. Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu durumu çözmek için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Gevrek, "Biz, üzerimize düşen görevi yaptık. Asrın felâketinden sonra, şehrin Yeni Malatyaspor'a daha çok ihtiyacı olduğunu, görüştüğümüz her alakadar kişilere anlattık. Görüştüğümüz devlet yetkililerine, şehrin siyasilerine ve yerel yöneticilerine Yeni Malatyaspor kulübünün sağlıklı bir şekilde sezona girebilmesi için gerekli olan ihtiyaçlarını anlattık. Ve hepsi de sağ olsunlar, çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Yönetim kurulu olarak, başta transfer yasağının kaldırılması için FIFA'da bulunan dosyalarla görüştük. Şartlar oluşursa ki, oluşacağına inanıyoruz işte o zaman transfer yasağını kaldıracağız. Tabii ki tekrar söylüyorum, bu sadece bizim çözebileceğimiz bir durum değildir. yönetim kurulu olarak biz üstümüze düşen meblağı, başta sayın valimize ve yerel yöneticilerimize söyledik. Geri kalan meblağın ise, Malatya'nın karşılaması gerektiğini izah ettik. Malatya şehri, birlik ve beraberlik içinde olursa, bu aziz memleketin yapamayacağı hiç bir iş yoktur" dedi. 

KAYNAK: SPOR44

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!